Pavel Globa važi za jednog od najpoznatijih ruskih astrologa, a kako se navoi njegove prognoze su tačne i do vrtoglavih 85 odsto. On često izbacuje različita astrološka predviđanja, a sada je odlučio da otkrije koja će to tri horoskopska znaka imati najveše sreće i uspjeha u godini koja nam stiže polako ali sigurno. Ovaj ruski astrolog je bio jako kratakm ali je jasno dao do znanja da će naredna tri znaka u godini koja nam slijedi biti izrazito sretne ruke, te će im život pružiti idealne poklone i pružiti odlične prilike.

Blizanci (21.05.-21.06.) – opće karakteristike | Kreni zdravo!
Znak blizanaca će biti posebno sretni u godini koja na stiže. Svi njihovi planovi će im se ostaviriti, a također im se sreća smiješi i kada su finansije u pitanju, odnosno njihova finansijska situacija popraviti. Ovaj znak treba iskoristiti priliku i činjenicu da će im sve zvijezde biti naklonjene i trebaju da porade na projektima i idejama, koji su im već dugo vremena u glavi.

Rak - može biti sve što želi! - tportal
Rakovi će također uživati u spoznaji da im je život sve bolji i bolji. Oni se neće mnogo truditi u 2023. godini, a dobiti će sve što su priželjkivali do sada. U to spada bonus na poslu, velike i jako skupe poklone, pa čak i dobitke kad su u pitaju igre na sreću.

Škorpion (23.10-21.11.) – opće karakteristike | Kreni zdravo!

Što se tiče škorpija, njih čeka finansijska sreća koju nisu mogli ni da sanjaju. To će biti rezultat i nagrada njihovog napora i truda koji su ulagali u svoj posao, tako da dolazi sve sasvim zasluženo, iako se tome nisu nadali. Postoji mogućnost i unapređenja na poslu ili čak i ogromna povišica, ili i ponuda zza neki mnogo bolji i plaćeniji posao. Ipak njima zvijezde poručuju da ne srljaju u nepromišljene i nepotrebne troškove, poručio je ovaj astrolog

Preporučujemo