Krajem prošlog i početkom ovog vijeka je na muzičkoj javnoj sceni bilo najviše priznatih pjevača, koji su svoje nastupe nizali jedan za drugim. Neki od njih se i danas bave tim poslom, dok su drugi odlučili da se potpuno povuku iz javnog svijeta i žive dosta mirnijim životom. Jedan od takvih je i Bojan Tomović. Međutim,o n je, kako prenose mediji, uhapšen sinoć u blizini Podgorice. Razlog njegovog privođenja jeste što je vozio u alkoholiziranom stanju vozilo i što je pri tome napao policiju koja ga je zaustavila. Pjevač je odveden na trežnjenje najprije, a onda će biti predat policijskim organima kako bi se izmirili prekršaji.


On se 2019. godine oglasio na svom Fejsuk profilu i sve zaprepastio svojom objavom koju vam prenosimo u cijelosti.


-Iako je vjera intimna stvar, pošto se jučer već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28. 6. 2019. godine tačno u podne, prešao na Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polučovjeka, sad sam newborn. U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znaži ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samou*istva, biram novi ŽIVOT. P. S za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić. Eto sad znate svi. SELAM ALEJKUM – napisao je pjevač.

Ipak, ubrzo je zatim shvatio da je on ipak agnostik, pa se javno izvinio svim Muslimanima, jer smatra da je njihova vjera najčistija, a da je on neko ko bi je samo isprljao.

Preporučujemo