Današnji dan za našeg slavnog fudbalera Vujadina Savića i njegovu suprugu, glumicu Mirku Vasiljević, kao i za cijelu njihovu porodicu je poseban dan. Naime, prije godinu dana Vujadin i Mirka su postali roditelji po četvrti put. Nakon njihove troje djece, Andreja, Adrijane i Mihajla na svijet je stigla još jedna djevojčica kojoj su dali ime Anika.


Iako ovaj proslavljeni fudbaelr nikada nije davao izjave povodom prinove u njihovoj proodici, po objavama koje on postavlja na svoju društvenu mrežu Instagram lako se da zaključiti da je on naprosto očaran svojom kćerkom. Naime, on njene fotografije objavljuje redovno kako je mala Anika došla na svjet i uljepšala njihove živote.

Malena Anika je za ovu godinu dana kako je došla na ovaj svijet izrasla u prelsatku malenu djevojčicu anđeoskog lica, a svoj prvi rođendan ona će dočekati u Beogradu. Budući da se Vujadin oprostio od aktivnog igranja i prihvatio trenerski angažman u Crvenoj zvezdi, u narednom periodu baza će mu biti u rodnom gradu, a samim tim i njegovoj mnogobrojnoj porodici. Inače, djevojčica Anika je rođena na Kipru, gdje je njen ponosni tata u to vrijeme nastupao za FK Apoel iz Nikozije.


– Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj – ispričala je tada Mirka, koja je samo deset dana posle porođaja zaigrala kolo na proslavi povodom Anikinog rođenja.

Vujadin od mene ne može da sakrije prevare: Mirka Vasiljević otvorila dušu! | Ekskluziva.ba

– U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve… Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam “upala u mašinu”. Moram da funkcionišem kako bi mi, kao velika porodica, postigli sve tokom dana – pojasnila je Mirka odakle crpi energiju.

Preporučujemo