U pismu u kome se jedna mlada žena obratila terapeutkinji za bračne odnose, ona traži rješenje za problem koji ima sa partnerom već izvjesno vrijeme. Naime, ona i njen suprug su u kasnim tridesetim godinama i imaju dvoje male djece, a kako je otkrila, donedavno su imali bukvalno savršen odnos. Njihov brak bio je oduvijek ispunjen različitim aktivnostima, što je često uključivalo avanturističke hobije, te su zajedno često skakali padobranom, planinarili i trčali maratone. Ljubavni i intimni život im je jednako važan, pa je nakon dolaska djece on postao malo monoton i dosadan, priznala je mlada žena u ispovijesti za Miror. Ipak, kako je otkrila, jedna zabava na kojoj su bili i na kojoj su upoznali dosta atraktivnih ljudi, promjenila je njihov pogled na život, te su odlučili da malo “osvježe” vezu.

– Dogovorili smo se da u svoj se*sualni život uključimo i druge ljude sa kojima nećemo ostvariti emocionalnu povezanost, ali da pre svega budemo iskreni jedno prema drugom i uvek otkrivamo sa kojim smo ljudima ostvarili bliski kontakt. To je išlo svojim tokom i delovalo je u redu, čak je poboljšalo naš intimni život – istakla je ona.EMOCIONALNA PREVARA JE GORA OD FIZIČKE: Ovo je 9 JASNIH znakova da vam partner nije VERAN!

Ipak, to je savršeno funkcionisalo sve dok njoj suprug nije priznao da se zaljubio u jednu od svojih se*sualnih partnerki.

Kako vratiti ženino povjerenje nakon prevare. Kako vratiti povjerenje nakon nevjere - Savjeti mužu i ženi

– Naljutila sam se i izbacila ga iz kuće. Nerado je otišao, ali on i dalje želi da viđa tu ženu – otkrila je u pismu razočarana supruga.

Terapeutkinja se osvrnula na njen problem rekavši da je sam potez, ali i odluka da ona i partner budu u otvorenoj vezi, dovoljan rizik da se takve stvari i dese. Ona je poručila mladoj ženi da je pravo rješenje bilo da se on odseli jer treba razmisliti o svemu i kako se nositi sa tim. U ovom slučaju njen suprug je prešao granicu i dogovor, a dogovor je bio ne vezivati se za se*sualnog partnera. U otvorenim vezama, ljudi, prema rječima terapeutkinje, obično mijenjaju partnere, a bliski kontakt sa istom osobom više puta je faktički veza.

Preporučujemo