Svake godine, u periodu kada biramo izvođača za Evroviziju, sa melankolijom se prisjećamo prošlih vremena, umjetnika koji su nas predstavljali na velikoj glazbenoj pozornici i tragova koje su ostavili.Iako je prošlo punih trideset godina od tada, mnogima je još uvijek živo u sjećanju izvedba Ekstra Nene, koja je kao posljednja predstavnica Jugoslavije osvojila 12. mjesto na natjecanju u Malmeu s pjesmom “Ljubim te pesmama”.

Više od same pjesme, mnogi pamte njezinu elegantnu pojavu u blistavoj haljini s potpisom Verice Rakočević. Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, rođena prije 63 godine, i danas izgleda jednako prekrasno kao u doba najveće popularnosti. Bila je omiljena mnogima, ali jedan je muškarac uspio ukrasti njezino srce. To je Miroljub Jevtić, za kojeg se udala 2009. godine nakon samo osam dana poznanstva.

“Danas smo se upoznali, vidjeli smo se opet za sedam dana, a osmog dana odlučili smo se vjenčati. I vjenčali smo se. Ne mogu reći da mi se svidjela njegova kosa ili visina. Ne. Jednostavno sam osjetila da je to osoba s kojom vrijedi provesti život”, izjavila je o svom odabraniku, doktoru znanosti u području prometa i profesoru na sveučilištu, koji je tada bio zamjenik direktora Željeznica Srbije. Unatoč brzo završenoj ljubavnoj priči, kao što je i počela, uz šture izjave o neslaganju stajališta.

Unatoč lošem iskustvu braka, lijepa pjevačica je prije nekoliko godina priznala da ne bježi od ljubavi, ali je također otkrila kakav muškarac može osvojiti njezino srce:

“Ova takozvana ‘čelična ledi’ je previše emotivna da bi svakome dala znak da igra može početi. Daleko sam od čelika u emotivnim odnosima, a ovakve žene traže ostvarene, emotivne, odane, duhovite, iskrene i posvećene partnere. Takvi muškarci se ne boje istine i prilaze samo kada jasno znaju što žele. Ostale ni ne primjećujem u tom smislu.”

Preporučujemo