Prvu ženu našeg poznatog voditelja Ognjena Amidžića već odavno nemamo priliku da vidimo u javnosti i medijima, što ne mora da znači da ona nije bila posvećena svom profesionalnom radu, koji se inače odnosi na oblast komunikacije. Ovih dana jedan od rijetkih primjera njenog javnog zalaganja, može se naći u vidu jednog od njenih rijetki i ntervju, koje je je Milica Marković dala.

Milica Marković
Povratk ove ljepotice koja se nekada prezivala Amidžić, a danas je ponovo Marković, u javnost mnoge je iznenadilo i ostavilo bez teksta, a ipak se nekako čudno poklapa sa periodom u životu naše poznatog voditelja, inače njenog bivšeg muža, koji je sada ponovo slobodan. Ipak, prva žena Ognjena Amidžića se u javni život naše zemlje, vratila se makar za sada iz čisto poslovnih poriva.

– Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle – rekla je tom prilikom prva žena Ognjena Amidžića.

OVAKO IZGLEDA BIVŠA SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA! Ovu lepoticu je voleo pre Danijele, razveli se posle 4
Čak i dok su bili u braku, prva žena Ognjena Amidžića intirigirala je javnost budući da se sa voditeljem nije nikad pojavljivala na javnim događajima, jer su donijeli odluku da čuvaju svoju privatnost isključivo za sebe. Ipak, nakon razvoda 2010. godine, Milica kao da je potpuno nestala, a javnost je ostala znatiželjna, i bez mnoog informacija šta se desilo sa njenim životom nakon razvoda od Ognjena. Podsjećanja radi, prije nekoliko mjeseci je u medijima odjeknula vijest da se Ognjen razvodi i od svoje druge supruge.

Preporučujemo