Poznata srpska pjevačica Maja Nikolić je svog sina Novaka, koji je danas dvadesetpetogodišnji mladić, dobila je u braku sa našim muzičarem Mirkom Šćepanovićem, od kojeg se odlučila razvesti nakon što je njihov sin napunio godinu dana. Ipak, nakon mnogo muka i bolnih gubitaka odlučila je da rodi još jednog sina, Lazara, koji je danas petnaestogodišni tinejdžer, svom drugom suprugu Vuku Kandiću, ali ni u ovom braku se nije pronašla Oni nisu zajedno već 14 godina.

– Da je bilo božje volje, danas bih imala petoro dece! Imala sam tri spontana pob*ačaja pre nego što sam dobila Lazara. Za to krivim američke lekare jer su sva tri puta napravili grešku! U to vreme sam živela u San Dijegu i trudnoće sam vodila u bolnici u tom gradu. Redovno sam davala krv na analizu i išla na ultrazvuk. Kada bi stigli rezultati, lekari bi mi govorili da je sve u redu, a nije bilo. Nisam primala prave terapije i izgubila sam bebe -počela je Maja svoju jako bolnu ispovijest, gdje je otkrila i da je zbog greške američkih ljekara za dlaku i ona izgubila svoj život.

– Doktori su mi napisali da mi trudnoća nije rizična, da je beba zdrava i rekli da bez problema mogu da letim avionom. Zato sam odlučila da odem u Beograd i vidim porodicu i prijatelje. Uverena da će sve biti u redu, ukrcala sam se na let. Neposredno pre nego što je trebalo da sletim u Beograd, pukao mi je vodenjak i krenule su komplikacije! Srce mi je dva puta stalo u avionu, stjuardese su me oživljavale defibrilatorom – ističe ova četrdesetsedmogodišnja pjevačica.

ČOLA DANAS NEMA HIT: Maja Nikolić govorila o svojoj karijeri i potkačila kolegu - Express
Čim je avion sletio na aerodrom u Beograd, Maja Nikolić je odmah prevezena u bolnicu “Narodni front”.

Plijeni osmijehom, šarmantan je i simpatičan, Isak Šabanović je privukao pažnju Maje Nikolić | Radio M
– Tu su mi spasli život! Doktori su utvrdili da sam imala vanmateričnu trudnoću, što je veoma opasno. Američki lekari to nisu primetili ili mi nisu rekli! Zahvalna sam tadašnjoj načelnici bolnice Branki Nikolić, koja mi je pomogla u najtežim trenucima – završava ova pjevačica.

Preporučujemo