Pevačica Ceca Ražnatović marljivo je iskoristila priliku da ispuni svoju građansku dužnost i ujedno se pojavila na svom glasačkom mestu. Tokom susreta s medijima, izrazila je svoje mišljenje o brojnim aktuelnim temama koje oblikuju njen život, a nije propustila ni priliku da podeli svoje oduševljenje zbog prinove u porodici koleginice Marije Šerifović.

“Srdačno sam joj čestitala, izrazila želju da u potpunosti uživa u radosti majčinstva, ističući da je to neizmerno blagosloven trenutak, pravi dar od Boga. Ne postoji osećaj lepši od onog kada postanete majka. Duboko verujem da će se Marija izvanredno snaći u toj ulozi, imajući u vidu njenu emotivnost, koju, doduše, često zadržava za sebe. Razgovarale smo o njenim planovima da se ostvari kao majka, iako su to delikatne stvari koje često ostaju privatne. Njeno poštovanje privatnosti cenim i poštujem”, izjavila je Ceca za Kurir.

Dodatno, Ceca je otkrila trenutnu situaciju u karijeri svoje ćerke Anastasije Ražnatović, naglašavajući da je ona trenutno u Španiji zbog važnih obaveza. Nastavila je s podrškom i razumevanjem prema Anastasijinim prioritetima, naglašavajući da, uprkos odsustvu, Anastasija ne zanemaruje svoju muzičku karijeru.

“Anastasija je trenutno u Španiji, opravdano je odsutna. Međutim, želim da naglasim da nije prestala s radom na svojoj muzičkoj karijeri. Potpuno razumem njene prioritete, jer želi da se posveti i izgradi sopstvenu porodicu. Ja je u tome u potpunosti podržavam”, zaključila je Ceca, ističući važnost podrške i razumevanja u porodičnim odnosima.

Preporučujemo