Voditeljka Nnataša Pavlović je neko koga svi znamo po emisiji Praktična žena koja je godinama u braku sa producentom Predragom Pavlavićem. Naime, ona je neretko isticala koliko je srećna u braku sa Predragom i da je sa njim našla zajednički jezik te da jeon velika njena podrška i oslonac u celom životu.

Također, ona je jednom prilikom priznala da je Pavovićpre nje imao jako buran život. “Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludeli””, pričala je ona jednom prilikom i dodala je u momntu kada počinjaa emotivnu cezu sa svoim sadašnjim supurgom želela da je da zna šta je sve tačno preživoe pre nje.

“Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla – super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja”, pričala je Nataša.

Ona je rekla kako njena prošlost nije burna kao njegova ali da je imala samo mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Više puta je ona govorila kako je skladan brak ključno razumevanje  a onda je u jednom intervjuu imala i te kako interesantno izlaganje na ovu temu.

Preporučujemo