Aca Lukas po ko zna koji pu, opet ima zdravstveni problem. Naime, ovaj popularni muzičar je najprije osjetio jake bolobe u stomaku. Pošto ti jaki bolovi nisu prestajali, Aca Lukas je odlučio da potraži ljekarsku pomoć. Nije se dugo čekalo, pa je tako odmah primljen u Klinički centa, gdje su ga ljekari detaljno pregledali u uradili sve potrebne analize, prenose domaći mediji.

ISTINA JE! Saša Mirković se oglasio za Alo! i otkrio sve detalje o zdravstvenom stanju pevača Ace Lukasa
– Aca je radoholik i mesecima nije stao. Radio je punom parom. Samim tim nije vodio računa o načinu ishrane, nije spavao kako treba i sve se to odrazilo na njegovo zdravlje. U nedelju je osetio jak bol u stomaku zbog kojeg je morao da potraži lekarsku pomoć. Kad su ga na prijemu videlu, iscrpljenog i savijenog od bolova, odmah su ga primili kao hitan slučaj. Nakon pregleda stručnjaci su odlučili da ga zadrže u bolnici – priča izvor sa lica mjesta za domaće medije

– Čim se bude oporavio muzičar će nastaviti sa pripremama za predstojeći koncert u Štark areni 3. novembra.

On je ostao da leži na odjelu gastroenterologije, ali ipak detalji njegovog zdravstvenog stanja za sada nisu poznati. On se nedavno oglasio i otkrio da će biti jedan od učesnika Beovizije, i da vjeruje i da je uvjeren da on može da predstavlja Srbiju na Euroviziji.

 

Naknadno se Aca Lukas oglasio i rekao da nema nikakve bolove u stomaku, kao i to da nije bio u bolnici. Aca Lukas oglasio se za domaće medije i otkrio da nije bio u bolnici, pored koje kako kaže, nije ni prošao.Nakon vijesti da je hospitalizovan oglasio se i Lukas: Tačno je koliko i da  sam umro prije 2 dana

– Vijest je toliko tačna koliko i da sam umro prije dva dana. Prošlo je 7 dana, dajem sebi parastos – našalio se Lukas i dodao da je poslednji put bio u bolnici kada je primio revakcinu prije 15 dana.

Preporučujemo