U nastavku današnjeg članka pišemo o našoj domaćoj estradi koja se svim silama trudi da ostane na naslovnim stranama medija. Mi danas pišmo o našeom poznatom pevaču Aci Lukasu, a kada je on u pitanju uvek se tražila karta više na njegovim koncerima. Popularni folker, gde god da se pojavi pravi fenomenalnu atmosferu, te ne čudi što je njegov raspored u potpunosti popunjen za predstojeću letnju sezonu, nakon koje će biti bogatiji za neverovantih pola miliona evra.

Ovo leta je Lukas najtraženiji pevač sa estrade, a titulu s ponosom nosi već nešto više od decenije. Od kraja juna do kraja avgusta a popularni folker će imati ukupno zakazanih nastupa, uglavnom na Crnogorskom primorju, ali i ostalim emljama regiona. Pre nekih dvadeset godina cena njegovog nastupa je iznosila oko 7.000 evra, ali posle albuma Lešće iz 2008 godine ali i najnovijeg, „Uspavanka za ozbiljne bebe” iz 2021 godien, popularni folker uspeo je da podigne cenu svojih nastupa na 15.000 evra.

To je inače cena nastupa po klubovima kapaciteta, ali kada se radi o onim većim, cena zna da dostiže i do 30.000 evra. Iako je on pevač koji ne voli da peva po svadbama, desi se da napravi izuzetak a za takvu priliku njegov honorar dostiže neverovatnih 50 hiljada evra. Međutim, kada se podvuče crta, pevač će za nešto više od dva meseca zaraditi neverovatnih pola milona evra, te je tako postao i najplaćenijih pevač na domaćoj estradnoj sceni. Koje je vaše mišljenje o ovom pevaču? Da li volite njegove pesme i da li idete na njegove nastupe?

Preporučujemo