Jedna od naših najpoznatijih i najistaknutijih glumica današnjice Anđelka Prpuć, koju su mnogi zavoljeli kada se našla zajedno u seriji sa Andrijom Miloševićem gostovala je u emisiji “Ami G show”. Tom prilikom u rubrici ” Inti*ne kuglice” je otkrila da li je nekada izgubila svoje dijete u tržnom centru ili na nekom drugom i sličnom mejstu.

Anđelka Prpić izgubila sina u tržnom centru
– Koliko situacija treba da nabrojim, ne znam koliko imamo vremena – rekla je glumica kroz smijeh, pa nastavila:

Anđelka Prpić izgubila sina
– Šalim se. Jesam, nažalost više puta se desilo. Nije bilo tragično, naravno, ali u toj sekundi sve je prestrašno. Bili smo u nekom tržnom centru, mislim da sam baš sinu nešto kupovala i valjda od te silne dece odjednom vidim da nema mog deteta! On je imao onaj “bajs” bez pedala, znaš oko kad se puste, pa tako drže balans… On je tako otišao negde, a ja sam počela da vrištim po radnji: “Jakša! Jakša! Jakša”, da bi on u nekom momentu on naišao. I sad ja onako gledam šta ću, vaspitna metoda, dečiji psiholozi su mi rekli da jedino kada je dete životno ugroženo, skroz je legitimno da budeš grublji.

OTVORENO O IZDAJI I PORODICI! Anđelka Prpić: Kako mislim, tako mi se i vraća! - Aloonline.ba
Naravno, nisam tukla dete, ali sam čučnula i uzela ga za ruku i kroz zube mu rekla: “Nemoj više nikada da si ovo uradio”, baš sam zapenila… Uglavnom, u tom momentu dok ja penim i pričam, dolazi neka žena sa decom i kaže: “Jao, deco, hajde da se slikate, vidite ko je tu”, ja joj kažem da sačeka trenutak jer pričam Jakši nešto, a ona meni kaže: “Dobro, mi žurimo, mora sad”… “Izvinite, vaspitavam dete”, to sam odgovorila, tako da celu to njegovo gubljenje pamtim po toj nestrpljivoj gospođi – otkrila je Anđelka u emisiji “Amidži šou”.

Preporučujemo