Jovana i Željko su več dugo vremena u braku i važe za jedan od najskladnijih javnih parova sa naše scene, bili su tema mnnogih članaka i često smo mogli pročitati mnoge laži o njima međutim njihova ljubavna priča je nevjerovatna. Nedavno su objavljenje neke informacije o njihovim roditeljima i može se reći da su javnost ostavili zatečenom, niko nije znao za ovakve detalje.

Njihovi roditelji nikada nisu istupali u medijima međutim otkrivene su neke informacije koje do sada nisu bile poznate. Kako se saznaje, Jovani roditelji su iz Mašinske struke i njen otac je dugo vremena radio kao profesor dok je majka bila zadužena na poziciji saradnice za naučno istaživački rad fakulteta. S obzirom na njihove pozicije, Jovana je stalno osjećala pritisak i uvijek je bila pod budnim okom roditelja, koji su pratili svaki njen korak.

“Stalno su me ubeđivali da, kada učim sa drugaricama, imam manje vremena da se družim. Nego, treba da učim sama i da onda lepo odem napolje da se igram sa vršnjacima. I bili su negde u pravu. Učila sam isključivo sama, čak su bili protiv toga da uzimam časove. Nisam imala privatne nastavnike, samo sam išla na engleski i francuski. U osnovnoj sam bila „vukovac“, a u srednjoj odličan đak. Fizika mi nije išla od ruke” – kazala je Jovana jednom prilikom.

Navodi da kada je došlo vrijeme da napravi izbor u svom životu, odabir njene profesije kretao se ka ekonomiji, imala je veliko zanimanje ali je ipak u međuvremenu shvatila da bi to možda bila greška pa je zbog toga prestala posjećivati predavanja na studiju.

“Mama je bila očajna što ne studiram kako treba. Kad naviknete roditelje na to da ste odličan đak, da nemaju nikakve probleme na tu temu, onda je sve drugačije. Odjednom rešim da neću da učim i da meni te studije idu na živce. Način na koji je Ekonomski fakultet funkcionisao te 2000. godine mnogo me je nervirao.” – dodala je.

Oglasi - Advertisement