Nekadašnja srpska voditejka Jelena Žeželj već dugi niz godina ne živi u Srbiji ,a na svojim društvenim mrežama tek ponekad podjeli po neki detalj iz svog života. Javnost je Jelenu Žeželj prvi put upoznala tokom učešća u rijaliti progamu “Veliki brat” kada je sa samo devetanest godina kročila u popularnu kuću gdje se tada svaki njen potez pomno snimao. Za vrijeme njenog boravka u kući uplovila je u ljubavu vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju rijalitija sa još dvoje učesnika “Velikog brata” tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći. Odmah je prekinuto emitovanje ovog rijalitija, a nakon sahrane Jelena se povlukla iz javnosti.


Prilikom njenog ulaska u kućuVelikog brata ona je izjavila :

– Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Vratila se u žižu javnosti kada ulazi u “Veliki Brat: VIP All Stars”. Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala sa muškarcem. Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, nekoliko dana poslije saznanja da su u ljubavnom odnosu, svjetlost dana ugledalo je njen intiman snimak na kojem zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a sin Dragana Kojića Kebe ju je potom ostavio.


– Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav – rekla je svojevremeno Jelena i dodala:
– Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

– Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu – rekla je jednom prilikom Jelena, koja se nakon učešća u rijalitiju zaposlila kao voditeljka na TV “Prva”, gdje je radila emisiju “Tačno 1”, a zatim “Ekskluziv”. Godinu dana nakon angažmana na TV, daje otkaz i odlazi u Ameriku.


Udala se 2014. godine za Nemanju Seležana, finansijskog savjetnika, predsjednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora “Saint Katherin koledža”. Vjenčali su se u Las Vegasu, a u septembru 2015. godine dobili su prvo dijete, sina Stefana. U 2018. Godini dobili su kćerku. Od kada je napustila rodnu zemlju, Jelena se potpuno povukla iz javnog života i posvetila porodici sa kojom živi u San Dijegu.

Preporučujemo