Naša poznata pjevačica niza sebe ima jako bogatu muzičku karijeru na kojoj joj mnoge kolege mogu samo da pozavide. Ona se iz javnog života odlučila povući na vrhuncu svoje karijere, a mnogo ljudi to povezuje i sigurni su da ima veze sa njenom udajom. Ona je tako jednom prilikom odlučila da prokomentariše priče da se udala samo zbog novca i da je muž izdržava.

SANJA ĐORĐEVIĆ I NJENA KĆERKA DOBILE POZIVNICU ZA VELJKOVU SVADBU: A kad su  otvorile IZNENAĐENJE, evo kako se moraju obući! | Novi.ba
„Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posećuje u ‘Lazi’. Šalim se, uvek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo iznačilo“, izjavila je folkerka svojevremeno za domaće medije.

PJEVA, KOSI, TRENIRA: Sanja Đorđević sređuje dvorište - Express

Ova pjevačica se udala za Petra Đorđevića, koji je inače bivši fudbaler, a početak njihove romanse je bio krajnje zanimljiv i niko ga nije očekivao.

Sanja Đorđević sa ćerkom u provodu: Kad su stigle svi su se okrenuli!  Pogledajte samo te stajlinge (FOTO) || Story.rs

„Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad“, rekla je Đorđevićeva jednom prilikom. Ova pjevačica ima jednu kćerku, ali ipak njuestrada ne zanima. Ona je u 30. godini završila doktorske studije, a ovaj uspjeh donio je bio veliku radost u porodicu Đorđević.

Preporučujemo