U nastavku ovog članka vam donosimo jednu jako interesantnu priču, a kako ste mogli da i sami zaključite pisat ćemo o Balkancima, koji gde god da odu u svetu budu prepoznatljivi na neki sebi svoj način. Naime, naša tema je ustvari ta kkako je jedan vlasnik kafića u Tunisu otkrio kako je onkroz godine rada naučio da prepoznaje Balkance, pa je u tome on bio jako detaljan, pa je naveo i to kako on razlikuje Bosance, Srbe i Hrvate.

Njegovo je ime Naufel i on je vlasnik jednog kafića u Tunisu, a kroz goidne rada on je naučio da prepozna Balkance pa čak i štaviše da ih razlikuje a vlasnik kafića je na samom početkom ekipi rekao sledeće: “From Serbia? Iz Srbije? Sedite. Kafa, sok, nema rakija šljiva, ima sok, juice odličan” rekao je on, a onda je objasnio i to kako je za njega karakteristično i po čemu se razlikuje Srbije, Hrvate i Bosance, pa je rekao sledeće:

Srbi imaju najbolje žene, velike oči, malo tamniji ten. Hrvati su beli, imaju male pege, visoki su i najbolji u rukometu. Slovenci su mali i malo deblji. A, Bosanci, Bosanci jedu previše i ovo im je veliko”, ispričao je on kroz smeh, i pokazao je na vrat. Zatim je on dodao i to da i za druge nacije on ima svoju taktiku prepoznavanja pa je rekao “Rusi su drugačiji od svih Evropljana. Istočna Evropa je drugačija od zapadne. Danas su došla dva autobusa iz Bugarske. Ljudi su prelepi. Kada ih pogledam, podsećaju me na Turke, poreklo moje mame je tursko. Kada pogledam Bugare, pomislim da nisu iz Evrope, nego da su odavde. Vrlo smo slični. Italijani su šik, veoma lepi”.

Preporučujemo