Nekada jedna od najvećih zvijezda, Nino Rešić, u jeku svoje popularnosti okrivio je Lepu Brenu za prije*nje sm*ću i učešće u uništavanju njegove karijere. On je naime, nakon raskidanja saradnje sa izdavačkom kućom ZAM i prelaska u PGT RTS počeo da dobija prije*nje, a za sve je kivio upravo svoju kolegicu , čiji je menadžer bio i vlasnik produkcije koju je Nino napustio. On nije krio da strahuje za svoj život i bezbjednost, pa je tada otkrio da živi u panici jer je vjeorvaoo da neko može da mu naudi.

– Uspešno sam preživeo to snimanje spotova, gnjuranje, blizinu lepih žena, ali ako mi se nešto, kojim slučajem, desi, želim da znate da su za to odgovorna gospoda iz izdavačke kuće ZAM, Gane Đokić i Lepa Brena. Nemojte se ništa čuditi, hoću da svi znaju istinu. Plašim se za život jer sam dobio silne pretnje. To nije šala – iznenadio je tvrdnjama da čelnici ZAM žele da ga unište i nastavio da priča zbog čega je uvjeren da su se urotili protiv njega:


– Dešavaju mi se ružne stvari koje su van domena estrade, pesama i mog pevanja. Pretili su mi direktno i preko drugih. Rečena su mi čak imena ljudi s one strane zakona koji će se postarati da me srede. Zar je moguće da moj prelazak iz ZAM u PGP RTS može da ima takve posledice? Na svu sreću, tokom boravka u Austriji nisam imao nikakvih problema. Publika me je super prihvatila, poseta u lokalima u kojima pevam je odlična. Ali u glavi mi stalno odzvanjaju pretnje. Sve sam javno rekao kad sam prešao u PGP. U ZAM sam imao istu reklamu kao i ostali pevači. Moji tiraži bili su sjajni i ja toj kući ništa ne dugujem. Dragana Mirković i ja finansirali smo snimanje spotova i reklamiranje ploča naših kolega. Ganetu sam rekao, ako smatra da nisam u pravu, neka me tuže, pa će sud saslušati i doneti presudu. Ali oni ne žele to, hoće lični obračun! Kažu, moliću ih ja da sve izgladim kako oni žele. Meni se čini da iza svega stoji Lepa Brena jer, prema njenim izjavama koje sam poslednjih meseci čitao i slušao u medijima, samo to mogu da zaključim.

Ipak, s druge strane Brena za koju je istakao da stoji iza svega što mu se tada dešavalo je negirala da je imala ikakve veze sa njegovim ptužbama, i samo kratko tada za medije rekla da je to glupost.

Preporučujemo