Nekoliko godina je pjevala prateće vokale našim poznatim pjevačima, ali kako sudbina uviejk ima ispisan plan za naš život, tako je imala i za njen. Naime, ona je postala jedna od prepoznatljivijih pjevačica naše estrade.

Pjevačica Ivana Selakov već dugi niz godina prisutna je na estradi i važi za jednu od omiljenih domaćih zvijezda, međutim, njenih početaka malo ko se sjeća.

Naime, Ivana je u muzičke vode uplovila tako što je pjevala prateće vokale našim najvećim zvijezdama, a jedan poziv tada joj je potpuno promjenio život zauvijek. Ivana se nedavno prisjetila svojih početaka i priznala da je za njen uspijeh zaslužna Ceca Ražnatović, a susret sa njom nikada neće zaboraviti.


– Iako smo bile samo saradnice, Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album. Skupila sam hrabrost da je pitam za savet, da mi kaže da li sam joj više za “Siti rekords” ili za “Grand”.

– Pitala me je: “Je l’ si ti to dogovorila?” Odgovorila sam da nisam, a ona meni: “Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta.” I stvarno me je pozvala i rekla: “Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme.” Nisam mogla da verujem – istakla je Selakov jednom prilikom za domaće medije.

Nakon sastanka sa Sašom Popovićem i objavljivanja novih pjesama Ivana i Ceca su nastavile poslovnu saradnju koja traje do danas.

JEDAN POZIV PROMIJENIO JOJ ŽIVOT Kako je Ceca pomogla Ivani Selakov, iako nisu bile drugarice - Aloonline.ba

– Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna… Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima – rekla je tom prilikom Ivana

Preporučujemo