Jedna od najpoznatiji pjevačica naših prostora je definitivno Dragana Mirković a i među rijetkim je pjevačicama koja se uvijek borila da od javnosti sakrije svoju djecu, ali kako i oni rastu njihova aktivnost na društvenim mrežama je sve češća. Kćerka Manuela Bijelić na svom instagram profilu objavila je nekoliko fotografija sa ljetovanja na kojem se trenutno nalazi i oduševila svoje pratioce.

 

Na njoj su bile odjevne kombinacije koju su dosta uske pa su i istakle njenu figuru odnosno obline zbog kojih su se nizali pozitivni komentari na račun izgleda od pratioce Manuele. Kćerka Dragane Mirković trenutno se nalazi na moru u Hrvatskoj gdje ljetuje sa svojim prijateljima a pored komplimenata na dobar izgled pratioci su istakli i da liči na svoju majku.

“Manuela je radila u hotelu ‘Ritz’, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali”, ispričala je svojevremeno pevačica za medije.

Preporučujemo