Naš nekada poznati pjevač,a sada rijaiti igrač i trenutni takmičar u rijaliti programu Zadruga danas je za sjedio sa zadrugarima i uz nedjeljnu kafu pričao o svom životu. On je sjedio sa Markom Stefanovićem i Anitom Stanojlović. U jednom momentu ga je ova atraktiva zadrugarka počela ispitivati za njegove tetovaže, a jedne je se posebno dotakla. Naime, radi se o tetovaži koju je ovaj reper posvetio svojoj bivšoj ženi Ivani.

Nakon što se Ša pokajao i priznao da je voli, oglasila se Ivana: Šokirana sam, nisam to očekivala - Telegraf.rs
Reper nije dugo čekao pa je odmah burno reagvovao. Rekao je da želi da što prije prepravi tu tetovažu, jer ne žel da ga išta podsjeća na njegovu bivšu suprugu Ivanu i njihov brak.

– Čiji ti je to poljubac? – upitala je zainteresovano Anita.


– Od bivše žene i to ću da prepravim. Lepo izgleda, ali šta da nosim to – otkrio je Ša.

SHA I IVANA NE MOGU DA POSTANU RODITELJI: Čekamo još godinu, a onda idemo na vještačku oplodnju - Express

Podsjećanja radi,Nenad Aleksić Ša je svou suprugu Ivanu, koja je inače po profesii frizerka i koja ima svoj salon, prevario sa također bivšom rijaliti igračicom i trenutnom voditeljicom Tarom Simov, što je sve gledatelje, tadašnje zadrugare i njegove bližnje ostavilo bez teksta, jer tadaniko nije to očekivao. Ivana je ostala doslijedna sebi i nikada nije željela da se oglašava niti eksponira javno na tu temu. Njegova veza sa Tarom Simov je bila dosta propraćena medijski sa nizom skandala koje su priređivali jedno drugom u vremenu kada su bili skupa. Nisu im bili strani fizčki sukobi niti informativni ragovori u policiji koji su davali jako često. Tara je jedne prilike i razbila njegov automobil, a vozila je bez vozačke dozvole, što je on iz ljubavi prema njoj pokušao da sakrije i da se ne sazna.

Preporučujemo