Prije nekoliko godina, ime Tijane Đuričić postalo je viralno nakon što su se njezine slike iz jednog kluba proširile internetom. Ova nekadašnja “kraljica silikona” izazvala je pravu senzaciju zbog svog ekstremnog fizičkog izgleda, posebno zbog izrazito povećanih usana i grudi, o kojima je rado dijelila s društvenim mrežama. Njezin izgled dodatno su isticali agresivno plave leće koje je često nosila.

Na slici koja je postala viralna, Tijana je pozirala uz prijateljicu koja dijeli njezinu strast prema estetskim zahvatima, što je privuklo pažnju medija i javnosti. Kasnije je gostovala u emisiji “Magazin In”, gdje je svojim stavovima izazvala duboku javnu raspravu o starletama, estetici, pojmu ljepote, samopouzdanju i društvenim vrijednostima. Njezinu slavu dodatno je podigao njezin nastup u reality showu “Farma”.No, iako se Tijana izvorno proslavila svojim nekonvencionalnim izgledom i kontroverznim stavovima, javnost je s vremenom počela kritizirati njezine drastične transformacije kao nepotrebne. Unatoč kritikama, Tijana nije bila sklonija mijenjati svoje stavove, odlučno slijedeći svoj put.

No, neočekivano je odlučila napustiti javni život, uključujući noćne klubove i svjetla reflektora, što je šokiralo mnoge. Tijana je poduzela drastične korake kako bi povratila svoj prirodan izgled, uključujući smanjenje grudi, uklanjanje silikona iz usana i gubitak kilograma. Čak se riješila i svojih karakterističnih plavih leća koje su postale njezin zaštitni znak. Ovi promjene dramatično su transformirale njezin identitet.Danas, Tijana izgleda potpuno drugačije, s usvojenim prirodnijim izgledom, iako nije potpuno odustala od kozmetičkih zahvata na svom tijelu i licu. U novoj fazi svog života, Tijana se suočila s izazovima i promjenama, prilagodivši se svom novom izgledu i identitetu.

No, to nije sve. Tijana je također otkrila nevjerojatnu priču o svojoj tajnoj vezi s Aleksandrom Kristijanom Golubovićem, koji je izrazio duboku želju da ima dijete s njom. Međutim, zbog problema s brojem spermija, ta želja nije mogla biti ostvarena. Unatoč njihovom braku, Kristijan je Tijanu prijavio kao izvanbračnu suprugu kako bi ju mogao posjećivati u zatvoru. Iako je Kristijan često tvrdio da je progonila Tijanu, ona tvrdi suprotno. Posjeduje sve dokaze koji potvrđuju njegovu ljubav i želju da je vidi, kao i službene zahtjeve koje je uputio upravi zatvora kako bi ju posjetio.Tijana naglašava da je njihova veza bila isključivo temeljena na međusobnoj ljubavi i privlačnosti. Iako su prošla četiri godine, taj period u njezinom životu ostao je duboko urezan u njezinu sjećanju. Iako su se susretali s raznim izazovima, njihova veza je bila iskrena i ispunjena emocijama.

Preporučujemo