Televizijski fenomen “Elita 7” na kanalu Pink započeo je svoju emisiju prije manje od četrnaest dana, a već sada se nazire nešto što podsjeća na dosadašnje sezone istog tipa reality showa, posebno onog kultnog “Zadruge”. Psovke, neugodne scene, pa čak i trenuci maltretiranja, polako postaju rutina u svakodnevnom prikazu ovog reality spektakla. Danas se prisjećamo jednog takvog nezaboravnog trenutka iz prošle sezone koji je ostao urezan u sjećanju svih gledatelja. Radi se o incidentu koji je uslijedio nakon žučne svađe između Lepog Miće i Adama Labunskog u jednoj radijskoj emisiji. Nažalost, Mića je poslije otišao u kafanu “Prijatelji”, gdje je počeo razbacivati i uništavati svoje osobne stvari i imovinu. Ubrzo je moralo intervenirati osiguranje, koje ga je, popraćeno salvom psovki, udaljilo iz blizine Adama. Njegovo nasilno izbacivanje iz prostora činilo se gotovo kao da se radi o divljoj zvijeri. Taj incident šokirao je gledatelje Zadruge, a snimka ove svađe i događaja koje su slijedile postala je dostupna javnosti za pregledavanje.

Reality televizija postala je svojevrsno “guilty pleasure” zadovoljstvo za mnoge ljude u ovom regionu, gdje su neki programi postali nevjerojatno popularni, dok su drugi završili na smetlištu medijskih promašaja. Primjerice, reality show “Parovi” je 2015. godine izazvao pravu senzaciju i osvojio publiku svojim jedinstvenim konceptom. No, nakon sedam godina, program se urušio zbog lošeg izvođenja.

S druge strane, reality show “Farma” je u svojim ranim sezonama bio iznimno popularan među srpskim gledateljima, no vrhunac je postigao u trećoj sezoni kada se pojavio kontroverzni Ekrem Jevrić. Međutim, iznenađenja nisu stala samo na tome. Vlasnik Televizije Pink je jedne večeri doveo Sašu Popovića i Snežanu Đurišić u Farmu, što je iznenadilo gledatelje. Popović se brzo okrenuo Ekremu i zamolio ga da izvede pjesmu, što je rezultiralo nevjerojatnim trenutkom.

U posljednjim danima, Big Boss je najavio spektakularnu zabavu u novouređenoj Bijeloj kući. Talentirana Aleksandra Mladenović bila je zadužena za zabavu sudionika, dok Miljana Kulić nije mogla sakriti svoju emotivnost. Kroz svoju glazbu, Miljana je izrazila svoje osjećaje, izvodeći stihove popularnih pjesama koje su dirnule mnoge. U jednom trenutku, izašla je iz kuće i sjela na klupu u dvorištu. Dok sam je promatrao kako odlazi, moje misli su se već preusmjerile na idući dan. Moja glazbena kompozicija duboko istražuje temu tjeskobe i predstavlja moj osobni odraz životnih iskustava. Dok sam sjedio za stolom sa svojim prijateljima koji su nosili naočare, glas Miljane Kulić bio je iznimno emotivan. Tek će vrijeme pokazati da li su tekstovi koje je Miksi komponirao namijenjeni Zoli ili Bebici.

Preporučujemo