Slobodan Ćustić, je glumac kojeg mnogi znaju i isti obožavaju kao Vukašina kojeg glumi u mega popularnoj seriji ” Igre sudbine”. Njegov brak u kojem je više od deset godina, uživa sa svojom ljepšo polovinom Jelenom. Oni su pravi primjer neizmjerne i ogromne ljubavi i skladnosti. Supruga ovog glumca je i njegova druga žena koja muje pružila mogućnost da se ostvari u ulozi oca. On se u toj ulozi ostvario četiri puta do sada, i dobio je Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena, dok on iz svog prvog braka ima sinove Nikolu i Ljubomira, koji su sada odrasli i porodični ljudi.

Ova porodica je specifična po po mnogo toga. Počet ćemo od toga što je njihov broj članova danas prava rijetkost, a također se ističu i po znatnoj razlici u godinama između njh. Iz tog razloga rijetko ko im je predviđao blisatvu i svijetlu budućnost. Međutim da je 23 godine, koliko je on stariji od svoje supruge samo broj, oni pokazuju svakodnevno, a oni su priznaju se prepoznali na prvi pogled.


– Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo – govorila je ranije Jelena, dok je Slobodan dodao da iluzija nije bilo.

– U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao… a nisam razmišljao o braku, nikada.Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće – pričao je glumac.

Tada predivna trudnica Jelena se ispostavila kao jako hrabra žena, koju nije bilo strah da svoje dvoje djece rodi u kući.

– Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila ‒ pričala je hrabra mama nakon što je prvi put iskusila prednosti porođaja u toplini svog doma u čemu ju je glumac u potpunosti podržao:

– Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava – rekao je glumac i dodao da je tog jutra bio najsretniji čovjek na svijetu.

Preporučujemo