Naša poplularna pjevačica Viki Miljović se nakon kratke ljetne pauze počel polako vraćati svojim redovnim obavezama. Naime, kako je poznato, počelo je snimanje nove sezone Zvezda Granda, gdje je ona jedan od članova žirija. Viki Miljković je jako zadovoljna kako je proteko prvo snimanje muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i kako je sama priznala , svi njeni ukućani su primjetili da joj nedostaju kolege sa snimanja.

– Super je prošlo, mirno za sada, neću da kažem dva puta, da se nešto ne bi promenilo. Veći je akcenat bačen na kandidate, imali smo 21. takmičara i da bi svi prošli, morali su da budu kraći komentari. Nisam uzela nikoga, nije bilo dobrog narodnjaka. Ukućani su me zezali da kada sa njima uđem u neku polemiku, oni kažu “Znamo da ti nedostaje takmičenje, ali ne moraš u kući da se svađaš” – rekla je pjevačica.

Viki Miljković konačno pokazala ono što tjera na grijeh: Snimala se, a onda je telefon bljesnuo na njenu intimu! (Foto) | Ekskluziva.ba

Spomenula je i porodicu i otkrila u kakvim su odnosima, pa je tako priznala da je u njenoj kući, njen suprug Taške glavni i odgovoroni za sve. Za sebe je priznala da je patrijaharalno odgovoje, ali se ipak njih dvoje sve dogovore i urade skupa. Za sebe kaže da nije ona ta koja zavodi red i da ima svoj stav, ali je ipak blaga i nježna, nema galame. Vječno je komunikativna i smatra da nema momente ustajanja na lijevu nogu.

Dobra roba se ne kvari i svaki dan mi je prelep, desi se da me određena situacija iznervira, ali to me drži kratko – rekla je Viki.

BOLI ME SMRT RODITELJA: Viki Miljković se još nije oporavila - Express
Onda je odlučila da se dotakne i teme oko privatnog biznisa koji vodi njena porodica, pa je tako priznala da da se u takvom poslu jako često dešavaju meplanirani problemi, pa kako imaju mnogo zaposlenih , ona im uvijek govori da njoj ne idu na oči bez rješenja, a ona ipak donosi konačne odluke, pa tu bude na mukama.

VIKI MILJKOVIĆ NA KRAJU 2020. GODINE: Valjda smo dobri ljudi, pa nam je dragi Bog pomogao - Express

Mi ne ulažemo novac, samo prodajemo direktno od investitora, nemamo taj rizik. Napetije je i dinamičnije, ali obožavam taj posao – ističe Viki.

Preporučujemo