Nakon što je u medijima osvanula vijest da se Ognjen Amidžić i njegova sada već bivša supruga Danijela Dimitrovska razvode, mnogi nisu mogli da vjeruju, jer su važili za jedan od skladnijih parova sa javne scene. Koliko god se neki čudili svađa između Ognjena i Danijelenije prethodila njihovom razvodu. Shvatili mi to ili ne ovi bivši supružnici i roditelji desetogodičnjeg Matije su nakon nekog decenije braka odlučilida stave tačku na svoj brak, jer kako su rekli ciljevi i prioriteti za budućnost su im različiti i da su se iz nekog razloga mentalno udaljili, kao i da se ljubav između njih dvoje ipak ugasila. Ovo sve navedeno i još ponešto što nisu željeli da iznose u javnost uticalo je na to da svako krene svojim putem.

KAKVU ŽENU IMA OGNJEN AMIDŽIĆ! Danijela gori kakvo tijelo ima - Express
Svi su očekivali da će nakon razvoda između njih dvoje možda doći do svađe , jer je ipak trebalo podjeliti svu imovinu koju su stekli u braku, ali i utvrditi sva pravila u vezi starateljstva nad njihovim sinom. Ipak, na žalost onih koji su to priželjkivali, ništa od ovog se nije desilo, što ide u prilog onom što su njih dvoje govorili na samom početku, a to je da su se razišli u miru.


Oni su odlučili da nastave komunkaciju zbog svog sina i njegovog što boljeg vaspitanja, školovanja i razvoja. Ognjen se više posvetio svojoj emisiji “Amidži šou”, Danijela svojoj modnoj agenciji i mezimcu koji je njena utjeha i utočište od svega. Gotovo da ne prođe dan da sa pratiocima ne podijeli Matijine snimke u kojima uglavnom ističe koliko je na njega ponosna.


– To nije čovek, to je lepotan – najskorija je objava bivše manekenke, koju su njeni pratioci rado prokomentarisali, u potpunosti se složivši sa njenom subjektivnom, ali svakako i objektivnom konstatacijom.

Preporučujemo