Kada želite urednost i organizaciju u svom domu, često se suočavate s problemom nagomilane obuće, nereda i sitnica koje narušavaju izgled vašeg hodnika. Preskakanje te gomile stvari može biti frustrirajuće iskustvo. Srećom, sada postoji jednostavno rješenje koje će vaš hodnik učiniti urednim, organiziranim i estetski privlačnim. Sve što vam je potrebno je polica za cipele i čiviluk!

Poličarka za cipele i čiviluk za hodnik kombinira funkcionalnost i estetiku kako bi unaprijedili izgled i funkcionalnost vašeg hodnika. Polica za cipele nudi dovoljno prostora za vašu obuću, čuvajući je urednom i lako dostupnom. S druge strane, čiviluk, s brojnim kukama i vješalicama, omogućava vam organizaciju kaputa, šešira i torbi s elegancijom i stilom.

Ovaj set je dizajniran tako da iskoristi svaki centimetar vašeg hodnika, bez obzira na njegovu veličinu. Izrađen je od kvalitetnih materijala kako bi osigurao trajnost i dugotrajnu upotrebu. S ovim policama za cipele i čivilukom, vaš ulaz će postati čist, organiziran i vizualno privlačan!

Poličarka i čiviluk izrađeni su od čvrste presovane plastike i sadrže četiri police za smještaj obuće s razmakom od 16 cm između njih. Dimenzije ovog seta su 154 cm x 60 cm x 29,5 cm.

Sada možete transformirati svoj hodnik i poručiti ovu policu i čiviluk putem OVDE po povoljnoj cijeni od 2.640 rsd. Također, možete nas kontaktirati na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 sati.

Preporučujemo