Poznati srpski glumac stupio je u brak sa svojom suprugom Majom 1996. godine, nakon duge veze koju su imali shvatili su da je nepotrebno dalje čekati i stupili su u brak a iste te godine dobili su ćerku Miu zatim četri godine kasnije i sina Alekseja.

Poznati srpski glumac, redatelj i scenarista više puta je govorio o tome koliko je srećan sa svojim brakom, ljubav između njega i Maje je bila kao iz filma a životna uloga im je kada su se ostvarili i kao roditelji. Nedavno je uslijedio događaj koji ga je učinio pravim ponosnim roditeljem, iako se predviđalo da će njegova ćerka krenuti njegovim glumačkim pravcem ona je to ipak prepustila svom mlađem bratu Alekseju i odlučila je da se bavi drugačijim istupanjem u javnost.

Do sada se nije puno eksponirala u javnosti ali je bila meta medijskih izvještavanja kada je stupila u vezu sa popularnim glumcem Milanom Marićem, njena ljepota plijenila je pažnju javnosti i zapala je za oko mnogih internet portala. U zadnje vrijeme bila je posvećena kreiranju dokumentarnog serijala pod nazivom “Ona se budi” koji je imao tematiku o nejednakosti i uskraćenom položaju žena u društvu.

Poznata kompanija “16 dana aktivizma” odlučila je organizovati dodjelu nagrada pod okriljem akcije “Reci NE nasilju nad ženama” i tom prilikom jednu od nagrada zaslužila je i Mia Bjelogrlić. Ćerki našeg glumca uručena je svečana nagrada “Nagrada za žensku hrabrost” što je bio povod dolaska cijele porodice Bjelogrlić na pomenutu manifestaciju. Dragan i njegova supruga bili su izuzetno ponosni što su kao roditelji dočekali ovakve scene koje je Mia priredila svojim trudom i zalaganjem, nisu krili svoju veliku radost pa je tako uslijedila i koja suza na njihovom licu.

“Srećna sam i zahvalna što je kompanija prepoznala seriju ,”Ona se budi”, i osetila potrebu da nagradi mene kao autorku mog televizijskog prvenca. Nadam se da će neke buduće generacije gledati ovu seriju, ali sa čuđenjem i šokom da su stvari nekada funkcionisale baš onako kako je u seriji prikazano” – kazala je Mia.

Preporučujemo