Jedna od najpoznatijih naših voditeljki, Dragana Katić, trubač Boban Marković i pjevačica Bojana Barjaktarović proteklog vikenda angažovani su navodno na najskupljoj vlaškoj svadbi u ovom djelu Evrope, organizovanoj u luksuznom beogradskom hotelu. Slavlje koje su, kako pišu domaći mediji upriličili domaćini, košzao je vrtoglavih pola miliona eura, a sam za angažman ove popularrne voditeljice koja je vodila programa i muzičara koji su zabavljali goste, navodno su izdvojili oko 100 000 eura.

Dragana Katić
Inače, vlasi koji žive i rade u Berlinu su organizovali navodno vjenčanje na kojem je bilo pušteno oko 100 bijelih golubova, a samo na svdbeu tortu koja je težila čak 200 kilograma je kako se čini izdvojeno pravo bogatstvo. Kako se spekulise po medijima, Dragana je navodno bila voditelj cijelokupnog programa, pa je za samo nekoliko sati rada navodno zaradila više od 10 000 eura.

Dragana Katić
Da se na ovoj luksuznoj svadbi nije štedilo govori i to da je Bojana i cijeli trubački orkestar Boabana Markovića osim honorara koji im je isplaćen unaprijed, zgrunuli i jako ozbiljan bakšiš. Mladennci su kako se priča imali veliku želju da im na svadbi zapjeva i velika balkasnka zvijezda, lepa Brena, za čiji angažman ih nije interesovala cijena. Ipak, Lepa Brena je zbog turneje u Americi bili spriječena da uveliča ovaj gala događaj.

Dragana Katić
Inače, domaćini su zakupili i cijeli lukusuzni hotel, te je isti bio na usluzi gostima uz propratne stvari kao što su frizeri i šminkeri. Od hotela do Hrama kao pratnja mladencima išao je i panorama autobus u kojem su pored gostiju bili smješteni i članovi trubačkog orkestra.

Preporučujemo