Jena od naših najpoznatijih voditeljki Suzana Mančić se u jeku priče o silo*ateljetu , prisjetila i svojih traumatičnih iskustava iz svog djetinjstva. Naime, ova poznata voditeljka je pričala o tome kako je uvijek morala da ide s nekim napolje, iz razloga što je u njihovoj blizini živio nasi*nik.

Slobodna Dalmacija - Suzana Mančić nikad nije skrivala ljepotu svog tijela, ni muškarce koje je voljela, sad je otkrila koliko je naplatila da bi se svukla za Playboy: Tražila sam triput više!
– Čekali su da devojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla “videla sam ja i bolje”. Oni se ne “lože” na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili ma*ijaci tada – ispričala je Goca Tržan.

Suzana Mančić otkrila tragičan gubitak trojice sinova: Najteže je kad moraš potpisati osmrtnicu - Večernji.hr

Na cijelu ovu priču se onda nadovezala i Suzana Mnčić.

Suzana Mančić: "Nabacila sam koji kilogram, ali me baš briga!" | Toxic TV
– Bio je jedan ma*ijak koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se “nije znalo za ljudska prava”. Sećam se da su se roditelji organizovali po smenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, verovatno su ga odveli tamo. Tako smo se rešili jedne bede. Uvek smo išli u grupama. Po dve devojčice, retko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ovo ispred lifta tada sam bila već odrasla devojka. Užasno sam se uplašila. Drala sam se kao magarac. Niko iz susednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi – ispričala je Suzana na kojoj se vidjelo da joj nije lako ni danaas da priča o tome i nakon toliko gpodina, a na njenu priču se nadoveala i naša Goca Tržan koja je dodala da misli da je danas čak i lošija situacija, jer se svako plaši “neželjenih batina”.

Preporučujemo