Novi član svjetki poznate porodice Đoković, voditeljka u model  Aleksanadra Saška Veselinov, odlučila je da podjeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram na koga liči i da li zaista ima plave oči, jer se zaista dosta spekulisalo o tome. Mnogi ljudi su komentarisali da je snaha Novaka Đokovića, odnosno suoruga njegovog mlađeg brata Đorđa Đokovića ubacila sočiva kako bi postigla taj efekat, ali zapravo istina je mnogo drugačija.

Saška i Đorđe proslavili veridbu: Ne odvajaju se jedno od drugog, zaljubljeni kao prvog dana (FOTO)
Sašla je u moru pitanja njenih mnogobrojnih pratioca na njenom Instagram nalogz, ipak riješil da jednom zauvijek otkrije ovu misteriju, pa je tako podjelila fotografiju iz njenog djetinjstva na kojoj se kristalno jasno vidi kakvu boju očiju ona zapravo ima.

– Na pitanja da li nosim sočiva nekad – odgovor je na ovoj slici. Prirodna sam plavuša. Tata mi ima plave oči kao more i uspela sam da se izborim pored maminih braon. S tim da su mi nekad i zelene, ali tad nisam naročito raspoložena – napisala je Saška uz fotografiju iz djetinjstva koju je odlučila podjeliti.

Tko je djevojka najmlađeg brata Novaka Đokovića | Celebrity

Inače, Saška sa Đorđem, kojem se zaklela na vječnu ljubav je jednom prilikom gostovala u emisji “Amidži šou”, kada su otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more. Po po povratku Đorđe je rekao:

’’Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.”

Saška je jako popularna na Instagramu, gdje je prati više od 50.000 ljudi. Ona jako voli da putuje i najviše voli egzotične destinacije, poput Dubaija i Tanzanije.

 

Preporučujemo