Svojom ljepotom nekadašnja voditeljka i glumica Anita Lazić Todorović očarala je sve od kada se prvi put pojavila u javnosti. Ona je prije desetak godina radila kao voditeljka, a nakon toga je krenula majčinim stopama,i oprobala se u glumačkim vodama. Ono što rijetko ko zna jeste da je ona kćerka glumice i pjevačice Snežane Savić i režisera Dragoslava Lazića, koja se posle izleta u glumu u seriji “Seljaci” posvetila profesorskom pozivu. U međuvremenu se predala najvažnijoj ulozi u životu – ulozi majke. Njena kćerkica Nina, koju je dobila sa dr Ivanom Todorovićem, sada je već jedanaestogodišnja djevojčica, kojoj su majka i baka veliki oslonac.

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ: Uspešna je NOVINARKA, a oprobala se i kao GLUMICA!

– Suprug i ja smo se već uhodali u ulozi roditelja – ispričala je Anita svojevremeno.

Oko Nine mi se trenutno vrti ceo svet. Ona je vesela beba i mnogo se smeje. Dobro napreduje, dobila je kilogram i po za mesec. Čini mi se da liči na tatu. Moje drugarice obično kažu: “Jao, Anita, izvini, ali Nina je ista Ivan”, a ja im odgovaram: “Nema razloga za to izvini. Pa, ja sam svog supruga birala. On je meni prelep čovek”. Ima plave okice i crnu kosicu, a čini mi se da na mene ima samo usta – ispričala je Anita samo dva mjeseca nakon što se ostvarila u ulozi majke.

Brinem se za nju, koliko se kida... Snežana Savić za Story o problemima koje ima sa ćerkom Anitom || Story.rs

Sada kada je njena kćerka već djevojčica njih dvije imaju sjajan odnos.

PRELEPA GLUMICA I NOVINARKA: Ovo je ćerka Snežane Savić FOTO
Anita je zavšila novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, ali je publika imala prilike da je vidi u domaćim serijama “Seljaci”, “Zvezdara”, “Sve je za ljude”. Gdje god da se pojavi svi je porede sa poznatom majkom, što mladoj urednici online magazina veoma prija. Anita se okumila sa našim poznatim parom voditeljkom Ninom Radulović i Branislavom Lečićem. Njih dvije su i nakon što se voditeljka razvela od supruga ostale nerazdvojne, a kume su jedan drugoj najveća podrška u svim situacijama.

Preporučujemo