Za dvije djevojke, kratak boravak u našoj prestonici, koji je trebao da bude prelijep, ostat će u pamćenju vjrovatno kao njagore iskustvo koje su imale u životu. Naime, one su doživjele hi*or u Beogradu i pratkično su bile kidnapovvane. Situacije u Beogradu, gdje se divlji taksisti praaktično iživlja*aju nad našim, ali i nad stranim državljanima nisu neka rijetkost, od naplaćivanja nevjerovattnih cifri za vožnje, do vožnje nekim sporednim ulicama.

Divlji taksista zatvorio dvije djevojke u auto i... - Portal 072info
Ipak, u zadnjem slučaju prevare, koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram, na stranici Moj Boegrad, tvrdi se da su žr*ve bile dvije djeovjke iz Hrvatske. Njih je kako se navodi prevario jedan momak, a kako se navodi u objavi na pomenutoj društvenoj mreći, on im je sam ponudio prevoz od kluba na Savi do stana na Altini. Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi kako vozilo u kojem su se nalazile nema nikakve taksi oznake.

DIVLJI" TAKSISTI DEFILUJU NA OVIM LOKACIJAMA: Svi koji vam nude prevoz na  ovaj način su prevaranti

– Dve devojke iz Hrvatske su u petak veče opljačkane od strane nekog dečka koji im je ponudio pomoć da ih odveze od splava oko 3.15 ujutru. Kada ih je dovezao na Altinu tražio je da plate 22.000 dinara. Kada su odbile zaključao je vrata i pretio im, na kraju su platile, a jednoj je ispao telefon koji je on uzeo i nije želeo da vrati, izbacio ih je iz auta i otišao. Imam i snimak kamere u ulici gde ih je ostavio ali se nažalost ne vidi registracija kola ali možda neko može da prepozna ili je imao slično iskustvo. Prijavljeno je policiji – navedeno je na stranici Moj Beograd.

Hrvatice doživele horor u Beogradu
Ove dvije djeovjke mole da im se javi neko ukoliko uspije da prepozna vozilo ili je barem imao slično iskustvo kao njihovo.DIVLJI" TAKSISTI I DALJE HARAJU BEOGRADOM "Od Terazija do Slavije vozio me  je za 2.000 dinara!" Evo na koje stvari treba da obratite pažnju pre nego  što uđete u taksi vozilo

Preporučujemo