Priopćenje zagrebačke policije stiglo je nakon što je Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, dala javno šokantnu izjavu o smrti svoje sestre. Priopćenje koje je Dnevnik.hr u potpunosti objavio, donosimo bez preskočenih detalja.

Nakon prijave nestanka osobe, Policijska uprava zagrebačka hitno je poduzela sve potrebne mjere i radnje kako bi olakšala potragu. U svom naporu da pronađe nestalu osobu, policija je koristila raznolik niz alata i tehnika koji se inače koriste u sličnim situacijama. To uključuje detaljno pretraživanje okolnog terena, koji je identificiran kao moguća polazna lokacija na temelju prikupljenih obavještajnih podataka. Također, policijske snage su pretražile korito rijeke Save i pažljivo analizirale snimke nadzornih kamera s područja na kojem se pretpostavlja da je nestala osoba boravila. Ovi napori još uvijek traju dok potraga za nestalom osobom ostaje aktivna.

Važno je napomenuti da policija od samog početka prijave nestanka provodi temeljite istrage. Njihova posvećenost i odlučnost u traženju novih tragova kako bi locirali nestalu osobu ostaju nepromijenjeni. Marijana je nestala 26. travnja 2022. godine u večernjim satima nakon što se udaljila iz svojeg doma na zagrebačkoj Savici, gdje je živjela sa svojom obitelji. Njen nestanak je prijavio suprug Karlo Seifert.

Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert, nedavno se obratila javnosti s uznemirujućim informacijama. Na gostovanju u emisiji “Narod pita” na televiziji Pink noću 9. na 10. kolovoza, Maja je iznijela alarmantna saznanja. Prvi put se oglasila na Instagramu i iznijela sljedeće informacije:

“Duboko sam potresena što moram obznaniti da je moja sestra doživjela tragičnu sudbinu dok je planinareći na Šljemenu, stazi 9, postala žrtvom strašnog zločina. Prema pouzdanim izvorima, dvije osobe, od kojih je jedna, prema tvrdnjama, romskog podrijetla, prisilno su je vukle niz padinu tijekom 30 mučnih minuta. Apeliram na sve koji mogu pružiti bilo kakvu pomoć u potrazi, uključujući uporabu tragačkih pasa, kako bismo pronašli pravdu. Čini se da je počiniteljka namjerno izmislila priču o samoubojstvu i manipulirala dokumentima kako bi prikrila svoje okrutne postupke. Uz to, iznenađena sam time što je televizija Pink uključila ovaj odvratni događaj u svoj program.”

Maja je potom iznijela šokantne detalje:

“Moram biti iskrena u vezi s onime što se dogodilo mojoj sestri. Ona nije oduzela vlastiti život, to znam sigurno. Zadnji put je viđena na stazi broj 9 kako su je dvije osobe nasilno povukle niz padinu. Prethodno je sudjelovala na rođendanskoj proslavi gdje se posvađala s jednim mladićem. Nakon što ga je fizički napala i otišla, on ju je slijedio, a ona mu je nanijela ozbiljne ozljede. Nakon toga, pozvala je muškarca romskog podrijetla, i zajedno su brutalno ubili moju sestru, vučeći je niz padinu. Kako bi prikrili svoj zločin, izradili su lažnu dokumentaciju kako bi stvorili privid samoubojstva. Osjećam duboku tugu prema svim gostima te proslave i snažno naglašavam da se ograđujem od ovog užasnog događaja. Molim sve koji mogu imati bilo kakve informacije da se jave i pomognu nam da pronađemo moju sestru kako bismo joj osigurali pristojan ispraćaj. Ona nije zaslužila takvu okrutnu sudbinu.” Ovo su emotivne riječi koje je potresena Maja izgovorila, a koja je također poznata kao bivša sudionica reality showa “Zadruga.”

Preporučujemo