Kao što smo već ranije pisali, supruga našeg boksera Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović je po drugi put u drugom stanju. Ona je trenutno u trećem mjesecu trudnće, te bi trebala da se porodic na proljeće sljedeće godine. Naime, Veljkova majka i najveća folk zvijezda na Balkanu, Svetlana Ražnatović ne krije svoju sreć zbog proširenja porodice.


– Samo da se množimo! – kazala je Ceca Ražnatović na početku, pa se osvrnula na roditeljstvo sina i snajke.

– Veljko je pravičan. Ovo govorim iz roditeljskog ugla. Podržavam tezu da dete prosto mora da se usmerava. Ne možete vi razgovarati isto sa detetom od dve godine, kao što možete sa detetom od devet ili dvaneset godina. Potpuno je drugačije stanje svesti i zrelosti deteta. Detetu morate sve da objasnite, od toga da ne sme da gurne ruku u šteker ili da trči niz stepenice… Mislim da Veljko i Bogdana ima apsolutno zdrav pristup kada je odgoj deteta u pitanju – ističe folk zvijezda.


Inače, Veljko nikada nije krio da bi želio i da e oduvijek sanjao da ima veliku porodicu.

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju drugo dete | Zabava | Zvezde i tračevi
– Kada vidim tako veliku porodicu za stolom, poželim da nas je što više. Da se dupliramo. Voleo bih da imam minimum petoro dece, jer mora da se radi na povećanju nataliteta. Želja mi je da se što više mladih Srba rađa – poručuje Veljko i dodaje:

– Moja majka nije bila toliko stroga, ali se uvek znalo šta je normalno, a šta je nenormalno. Kao i to ko je gazda u kući; kako smemo, a kako ne smemo da se ponašamo.

Preporučujemo