Društvenim mrežama je počeo kružiti video snimak koji je postao viralan, gdje je Jelena Marjanović, na jednom veselju i pjeva svom suprugu. Inače, nje n suprug, Zoran Marjanović je 22. jula ove godine osuđen za njeno ubi*tvo. Zoranu je tako izrečena kazna od 40 godina zatvora.

Misterija ovog zl*ina je već godinama okupirala javnost, a sada se društvenim mrežama krenuo širiti video snimak gdje ona pjeva svom mužu, i krivcu za njenu sm*t. Kako se navodi u opsiu ovog videa, ovo je posljednji snimak osuđenog Marjanovića i njegove ubijene supruge Jelene. Na snimku se da primjeti kako Jelena njemu pjeva pjesmu “Nad Kraljevom živa vatra seva”, a on se vrpoljio, pjevao i smijao se cijelo vrijeme.

Zoran video kako ubijaju Jelenu? - Alo.rs
Ono što je posebno privuklo pažnju je to da Zoran neprekidno gleda gdje je Jelena, lijevo i desno, pa se stiče utisak da je veoma nervozan bio tokom proslave. Jelena mu poslije otpjevane pjesme traži da izvadi bakšiš, Zoran izvlači 50 eura iz džepa, koje mu ona gotovo otima iz ruke i daje muzičarima. Sve vrijeme Marjanović je prati pogledom i poteže piće. Ova reakcija za mnoge govori dosta u vezi sa odnosom supružnika.

Zoran Marjanović proglašen krivim: Osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo  supruge | Tuzlanski.ba
Podsjećanja radi, Jelena se udala za Marjanovića nakon dugogodišnje veze, a tokom braka su dobili kćerku. Napravila je pauzu u karijeri kako bi se posvetila nasljednici, ali kasnije se rado ponovo latila mikrofona, te kovala planove za povratak na estradu. Međutim, 2. aprila 2016, dan nakon što je snimila dvije strofe svoje posljednje pesme, Jelena je u*ijena, svega nekoliko stotina metara od mjesta gdje je bila njena petogodišnja kćerka.

Kako je kasnije utvđeno, Jeleni je Marjanović zadao osam ko*nih udaraca u gla*u. Jedan od ključnih dokaza protiv Zorana bilo je blato na pantalonama koje je nosio tog dana, koje je iste strukture kao i blato iz kanala u Crvenki, u kome je pronađeno Jelenino tije*o.

 

Video možete pogledati OVDJE.

Preporučujemo