Brenda je umrla od raka jajnika 2001. godine, ostavivši iza sebe muža i sina. Dugo su bili shrvani tragičnim gubitkom.

Dva dana prije smrti, Brenda je prijatelju dala pismo s konkretnim uputama koje treba poslati radio postajama kada njezin suprug David pronađe novu ljubav.

Brendin suprug zaljubio se u Jane Abraham dvije godine nakon njezine smrti. Kada je Brendina prijateljica saznala, napisala je pismo radio stanici.

“Zdravo, moje ime je Brenda Smick. Dok primite ovo pismo, ja ću umrijeti od raka jajnika. Ovo pismo će vam poslati moj dragi prijatelj u dogledno vrijeme…”

“Rekao sam joj da ti pošalje ovo pismo dok moj voljeni suprug David nastavlja sa svojim životom i upoznaje ljude s kojima ga želi podijeliti.”

“Znam da mu je ovo bilo jako teško. Vjerujem da će donijeti najbolju odluku za našu obitelj i s vremenom pronaći ženu punu ljubavi, suosjećanja koja će mu pomoći u odgoju djece. Znam da hoće Ona je nevjerojatna žena i želim Mogao bih je upoznati i reći joj koliko joj se divim što se s ljubavlju, odanošću i velikim srcem želi brinuti za veću obitelj.”

“Pišem ovo jer imam želju za Davida, našeg sina, te ženu i njezinu obitelj ako i ona bude imala djecu. Želim da znaju da ih jako volim i želim da se lijepo provode zajedno tijekom ovog punog vremena. Da se osjećaju sigurno u svijetu boli, nadam se da će im ova mala usluga koju tražim zauvijek promijeniti živote i da će shvatiti da ću uvijek biti s njima.”

“Želim Davidu svaki dan novi izbor i još bolje vikende u kojima će sebi ugoditi na sve moguće načine…ona to zaslužuje jer je maćeha mojim sinovima, a posebno zbog stvari koje će darovati Mali Mark nosi majčinsku ljubav .“Toliko mu je potrebna ljubav. Želim da se nasmiješi i da zna koliko cijenim sve što čini za moju obitelj. Upornost će dovesti do pobjede. Hvala ti i volim te bez obzira tko si. ” 

Preporučujemo