Znamo da se neke stvari u životu moraju dogoditi, a ponekad se i dogode, a mi nemamo snage utjecati na njih. Jedna od njih je smrt nekoga koga volimo!

Mnogo toga nam se dogodilo u proteklih nekoliko godina, od izbijanja pandemije preko teških prirodnih katastrofa do tutnjave oružja, mnogi su izgubili drage i važne osobe u životu. Stručnjaci ističu kako je tuga u ovim trenucima neizbježna, stoga je sasvim normalna i proces koji ćete s vremenom preboljeti.

Teško je prihvatiti da osoba više nije tu, ali moramo ići dalje, uvijek postoji osjećaj krivnje, kao dojam da smo mogli više i svakakve misli “što da sam ovo napravio” Što učiniti? “Drugačije”, ovo stvarno nije potrebno u ovom trenutku.

Priča koju vam danas donosimo govori o ženi po imenu Brenda i njezinom suprugu Davidu koji su učinili nešto što je šokiralo njezinog supruga i ostavilo ga zaprepaštenog, u najmanju ruku nije mogao vjerovati. Njih dvoje u braku su više od 30 godina i imaju dug zajednički život. Brenda je bolovala od kasnog stadija reumatoidnog artritisa i dugo se borila, au jednom trenutku, nakon što je shvatila da se ne može boriti do kraja, odlučila je napisati pismo i dati ga svojoj prijateljici neko vrijeme nakon smrti ., dajući ga svom mužu.

Brenda je bila u depresiji zbog puno stvari vezanih uz njen život, stvari koje je postigla i ambicija pa onda stvari koje nije uspjela postići u svom životu i naravno oprostiti se od svoje bližnje i obitelji, to joj je bilo najteže . Ona i suprug imali su prekrasan odnos i zavidan brak, a pomisao da njezin suprug nakon njezine smrti tuguje sam, potpuno ju je izluđivala. Napisala je da je uvjerena da je bolestan, ali da ne bi trebao stagnirati do kraja života. David je ostao bez teksta dok je čitao njezinu poruku dok je spominjala mnoge trenutke koje su proveli zajedno u životu, podsjetivši ga da će njihova ljubav biti vječna, ali da će morati pronaći drugu životnu partnericu nakon njezine smrti. Napokon je to i učinio, a više od dvije godine kasnije pronašao je drugu istomišljenicu s kojom je dobio dvoje djece, rekao je da bi bez tog pisma njegov život bio potpuno drugačiji fasciniran Brendinim postupkom i želio je dodati vaše komentare.

“Voljela bih da je mogu upoznati i reći joj koliko joj se divim što se s ljubavlju, odanošću i velikim srcem želi brinuti za veću obitelj.” – izjavila je

Preporučujemo