Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, koja važi za jedog od najuspješnijeg i najpoznatijeg tekstoisca svih vremena na našim prostorima, obilježio je prvu godišnjicu sm*ti svoje majku i odličuo da prekine medijsku šutnju. Milan je bez dlake na jeziku objasnio kako se osjeća godinu dana nakon što je izgubio svoj najveći oslonac i podršku.


– Meni je u*rla majka, a drugima je u*rla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine -počinje Laća, i dodaje:

– Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem.

Radulović je otkrio da trenutno ne piše pesme muzičkim izvođačima, ali da piše feljton od 10 nastavaka.

– Feljton koji pišem se bavi trenucima kada se Marina razbolela i vremenom posle njene smr*i. Zvaće se „Klinika“ jer se na klinici svi rađamo, ali na njoj ne umiru svi. „Klinika“ je album Ane Nikolić, inače poslednji album koji je mama radila. Simbolično sam dao taj naziv jer prvo je Ana izašla sa klinike za odvikavanje, pa sam izašao ja, mama je na klinici saznala za bolest, a tamo je i um*la. Nas povezuje klinika, i ja sam izlečen od dro*e i poroka, ali sada se treba izlečiti od života. Kroz feljton ćete čitati o mom i Marininom odnosu i kakav je ona bila mađioničar. Brat, ja, otac, Ana Nikolić koju pominjem, bili smo njeni projekti, a ona je nama bila zadovoljna -rekao je Laća, i dodao zašto je Ana važna za feljton koji piše:Milan Radulović Laća za HELLO!: Njegov život menja se od 1. decembar! (video) || Hello Magazin!

– Marina je mnogo volela Anu, a ona sada nema mogućnost da dobije pesmu, jer nema kome da ispriča svoju priču i nema ko da je razume. To ne znači da Ana više neće imati hit, ali ljudi moraju da shvate da odnos autora i izvođača zahteva poseban odnos, da bi to nešto bilo za sva vremena.

On se osvrnuoi na svoje poroke te priznao da traži nažin da ostavi ciga*ete, ali i priznao zašto više ne pije viski.

– Na viskiju sam agresivan, dok sam na rakiji i vinu skroz okej. Rejvove i klubove sam prošao, sada mi se ide u neku dobru kafanu da slušam muziku i da je platim, to mi je ćef – kaže kroz osmijeh Laća.

Preporučujemo