Nekadašnja pevačica Ana Sević nedavno je prisustvovala venčanju svog bivšeg supruga, folk pevača Darka Lazića, što i dalje izaziva razgovore i komentare.

Ana je sada odlučila podeliti svoje viđenje ove situacije sa medijima. “Meme, video klipovi… To je kao vaganje situacije, i iskreno, to je tačno. Ko razume, razume… Ja jednostavno živim život prema svojim osećanjima i pravilima. Na venčanja dolazim sa svojim suprugom, mi zajedno odlučujemo o svemu, i nikada ne bih donela takvu odluku samostalno. Kod nas je to normalno, da se konsultujemo i idemo tamo gde oboje želimo da budemo,” izjavila je Ana Sević pred kamerama.

“Očigledno je da je to divno, i želim svima da imaju takav odnos, podršku. Moj suprug me podržava na svakom koraku, i neizmerno sam mu zahvalna na tome. On veoma voli našu ćerku Lorenu i želeo je da ona bude srećna tog dana. Želeo je da svi zajedno budemo prisutni, bez ikakvih tenzija, i da svi budemo srećni zajedno,” dodala je, otkrivajući pravi razlog svoje prisutnosti na Darkovom venčanju.

“Razumljivo je da je naša ćerka na prvom mestu i uvek će biti naša glavna briga. Nema ničeg neobičnog u tome, to je ono što se očekuje s obzirom na našu situaciju,” istakla je Sevićeva.

Preporučujemo