Kao što je već svima poznato, kćerk Tončija Huljića, Hana Huljić se prije nekoliko mjeseci ostvarila kao majka i na svijet donijela preslatku djevojčicu. Malena djevojčica je plod njene ljubavi sa istaknutim hrvatskim pjevačem Petrom Grašom. Njih dvoje su donijeli odluku da malenoj daju neobično ime za naše podneblje, Alba. Naime, sada je Hanin izgled nakon trudnoće i prooda glavna tema hrvatskih medija. Dva mjeseca nakon poroda svi pomno prate njen izgled, a ona je nedavno bila na jednom događaju povodom dodjele nagrade za filmsku muziku, pod nazivom ‘’Camille Awards’’.


Ovaj renomirani događaj se odvijao u Splitu, a oa je se na njemu pojavila zajedno sa svojom majkom Vjekoslavom, ocem Tončijem i svojim bratom Ivanom. Ovo su rijetki momenti i stuacije, kada se oni ovako javno porodično svi okupa, pa su se svi iznenadili i ostali zatečeni kada su ih vidjeli sve zajedno.


Ona je na sebi imala narandžastu odjevnu kombinaciju, koja je sve prisutne ostavila bez daha, i svi su u nju oduševljeno gledali. Ova kombinacija jasno pokazuje koliko je Hana u zadnje vrijeme radila na sebi, pa je svoju liniju nakon trudnoće i proođaja dovela do savršensta, pa su sve oči bile uprte u nju. Njena haljina je jasno pokazala njenu liniju, a lokne su nešto po čeu je Hana i prepoznatljiva, a njena diskretna šminka je upotpunila modnu kombinaciju.


Ništa manje ni njena majka Vjekoslava nije bila elegantnu tu noć, pa je se ona odlučila za crnu haljinu, koja je malo uža i na to sve dodala i torbicu u obliku pisma. Također je imala i posebne bisere oko vrata. Ipak, ono što su se sve zapitali je gdje je Petar Grašo bio tu noć, i zašto nije bio uz svoju suprugu na tako važnom događaju.

Preporučujemo