Naša poznata voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da u jednoj TW emisiji po prvi put prikaže roditelje u javmosti, a u jednm momentu je završila čak i suzama. Njeni roditelj nikada do sada nisu imali priliku da stanu pred kamere, ali se sada nisu libili da piznaju detalje Jovaninog djetinjstva i sve oo što joj oni kao roditelji zamjeraju, bez obzira na njen uspijeh koji se ne može osporiti.

– Ja sam samo jedna prava majka. Ponosna sam na Jovanu, ali malo treba da prikoči. Nikada nisam davala izjave za televiziju. Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Sa dve godine je više znala šta treba reći nego sada. Često posle emisije vikendom koju gledam, često joj kažem da malo prikoči. Teško je vreme i mora da bude malo mirnija varijanta – rekla je Jeremićkina majka.

– Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: ‘Bravo ćerko, samo napred!’ Ne dopada mi se to njeno često pominjanje se*sa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje – rekao je njen otac.

– Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima… Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide… Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove… – dodao je on, a voditeljka je u jednom momentu i zaplakala.


Jeremićka je u jednom momentu stala pored svojih roditelja pa zaključila :

– Televiziju sam stavila ispred sebe. Bez svega mogu, ali bez svog posla ne mogu i to je kod mene jednostavno. To svako treba da zna, ko me ne prihvati takvu ni ne treba mi. Ne tražim mnogo samo od nekoga ono što najviše košta, a to su ljubav uspeh i poštovanje – rekla je Jovana Jeremić.

Preporučujemo