Prošle večeri se okupio ogroman broj ljudi, strastvenih obožavalaca i muzičkih entuzijasta, kako bi prisustvovali promociji najnovijeg albuma i koncertu jedne od najvećih pop ikona Balkana, Jelene Karleuše. U ovom muzičkom spektaklu nisu izostali ni brojni kolege muzičari, koji nisu samo pružili podršku Karleuši, već su svojim prisustvom i glasovima dali svoj doprinos njenom impresivnom nastupu na velikoj koncertnoj bini.

Karleuša, čije je ime sinonim za muzički uspeh i originalnost, nedavno je izbacila dva albuma nakon impresivnih 11 godina pauze. Početak koncerta bio je obeležen veoma hvaljenom pesmom “Karlyb*tch,” koja je izazvala euforiju kod publike. Nakon ovog uzbudljivog početka, Karleuša je nastavila izvoditi pesme sa svoja poslednja dva albuma, koji su takođe naišli na izuzetno pozitivan odjek kod publike i kritičara. U nedavnom intervjuu, Karleuša je izjavila: “Izuzetno sam zadovoljna ishodom ovog koncerta. Iako je tokom večeri padala kiša, verujem da smo ostvarili najuspešniju promociju albuma na našim prostorima.” Ovaj koncert je samo deo sveobuhvatne promocije albuma i sledeći nastupi su već zakazani za narednu godinu. Dodatno, prema najavama iz Telegrafa, koncert bi trebalo da bude emitovan na televiziji sledeće subote, čime će se album dodatno predstaviti široj publici.

Tokom koncerta, Karleuša je imala ekskluzivno najavila planirano emitovanje albuma. Emitovanje albuma je zakazano za ovu subotu na šest nacionalnih televizija širom regiona. Iako se Karleuša nije takmičila na Evroviziji, samouvereno je izjavila da je Evrovizija došla njoj, verovatno zbog regionalne promocije njenog albuma. Osim profesionalnih uspeha, Karleuša je takođe kratko dotakla i svoj lični život, posebno se osvrćući na svoju porodicu i ćerku Niku.Značajno je naglasiti da Nikina divljenje prema svojoj majci Jeleni nije moglo ostati neprimećeno. Nedavno, dok je bila u bekstejdžu, Nikine ćerke su je kontaktirale i pitali kada će se vratiti kući. Nika je, puna emocija, obavestila svoje majke da će provesti vreme sa njom za samo petnaest minuta. Jelena je istakla koliko joj je porodica važna i koliko vremena posvećuje svojoj deci. “Moj život se može podeliti na dva različita dela: jedan je posvećen mojoj fascinaciji Saturnom i dragim kamenjem, a drugi je posvećen mojoj neizmernoj ljubavi prema mojoj porodici,” izjavila je emotivno.

@.nikaspam

Jedna je mama ❤️

♬ telo – ⚓

Ove duboke emocije su bile prisutne kako kod Nikine, tako i kod same Jelene, što je rezultovalo suzama radosti. Nika je odlučila podeliti trenutke sreće sa svima i na svom TikTok profilu objavila kratak video klip koji prikazuje koncert njene majke. U tom video klipu, publika je mogla videti zadivljujuću mladu ženu koja se kreće na sceni sa izuzetnom gracioznošću, a Nika je dodala sažet komentar koji glasi: “Nema nikog sličnog mojoj mami.”Ovaj događaj je ne samo predstavio muzički povratak Jelene Karleuše već i potvrdio duboku vezu između majke i ćerke, kao i njihovu međusobnu podršku i ponos na ostvareni uspeh.

Preporučujemo