Jelena Karleuša i Duško Tošić, zasigurno su jedan od najintrigantnijih parova koji dominira na našoj živopisnoj javnoj sceni. Ova poznata pop diva je nedavno rešila da otvori vrata svog odnosa s Duškom i podeli sa svetom duboku ljubav koja ih povezuje.

U jednom od svojih intervjua, Jelena je odala da su ona i Duško zajedno proveli čitavih 15 godina. Oni su tokom vremena naučili da vrednuju svoju vezu na način koji se razlikuje od prvih zaljubljenih godina, kada je svaka godišnjica bila razlog za slavlje. Kako je rekla, posle toliko vremena, slavlje postaje suvišno, baš kao i proslava rođendana nakon četrdesete. Smatra da se prava vrednost njihove veze ogleda u tome što je Duško voli u svakom trenutku, bez obzira na prisustvo šminke, bezmalo svih potrepština koje se koriste u mejkapu, i bez straha da će uprljati njenu odeću, košulju, lice, ili jastučnicu. On je zaljubljen u nju baš onakvu kakva jeste, bez fasade koju nosi na sceni, a to je, prema njenom mišljenju, esencijalno za svaku ženu.

Nadalje, Jelena se dotakla važne teme – prihvatanja mana kod sebe i svog partnera. Svesna je da niko nije savršen, pa ni ona sama. Njena skromnost je vidljiva u tome što prva priznaje svoje mane. Ona ističe da je ključno voleti nekoga uprkos njihovim manama, jer potraga za savršenstvom često vodi samo u samoću. Upravo u prihvatanju nedostataka i radu na komunikaciji leži ključ dugotrajne i srećne veze. Osim toga, Jelena se šaljivo dotakla svoje razmaženosti, koja, prema njenim rečima, muškarcima često biva simpatična i zanimljiva. Za nju je povremeno ponašanje kao prava princeza, iako to može nervirati Duška, zapravo jedna od njenih “seksi” mana.

Na pitanje o receptu za srećan i trajan brak, Jelena je jasno stavila do znanja da je ključ u dubokoj povezanosti i spremnosti da se život posveti voljenoj osobi. Ona veruje da niko ne može rastaviti dvoje ljudi koji su spremni da budu uz jedno drugo i u dobru i u zlu. U tom slučaju, veza postaje neraskidiva, a želja da se da sve za voljenu osobu postaje najvažnija stvar. Nasuprot tome, obožavanje osobe koja se prikazuje na društvenim mrežama i koja deluje kao savršenstvo, često ne dovodi do dubokih i trajnih veza. Za nju, Duško je osoba za koju bi dala sve, jer je duboko povezana s njim i spremna je da se žrtvuje za tu ljubav.

Preporučujemo