Evidnetno je da naš popularni pjevač Darko Lazić ne može da sakije koliko god to želio da pored svoje nove djevojke Katarine uživa i da jen zaljubljen do ušiju. On sa svojom djevojokom proodi svaki svoj slobodan trenutak. Ako nisu zajedno u teretani, onda obilaze šoping molove i vole da se počaste. Oni su tako nedavno uhvaćeni u jednom od tržnih cenatara u opuštenom izdanju i nisu se obazirali na mnoge poglede znatiželje oko njih i sve su oči bile uprte u njih.

Katarina je tom priikom držala torbicu, grarderobu i svoj novčanik, ali je ipak na kraju sve to platio njen dragi Darko Lazić. Oni su nedavno prisustvovali jednoj svadbi gddje je Darko izjavio da se nada da su on i Katarina sljedeći. Darko je podsjećanja radi, nedavno sve iznenadio i ostavio bez teksta u svojoj izjavi o raskalašnom životu koji je žiivio u Cirihu.

OTKRIVENI DETALJI O NOVOJ DJEVOJCI DARKA LAZIĆA: Katarina je razvedena i  voli provode - Express

– Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam bio sa 12 devojaka. Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre! To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama – kazao je on za domaće medije.Darko Lazić pokazao novu djevojku, postavio fotografiju iz automobila

Preporučujemo