Sinoć je u toku noći u svim medijima kao bom*a odjeknula vijest da je vođa “kavačkog” klana, koji važi za jedan od najvećih švercera ko*aina na svijetu, tragično nastradao sinoć nešto nakon 20h u Panami, objavili su tamošnji mediji. Tamara Zvicer, koja je inače žena vođe tog klana je 2020. godine u zadnji čas spasila život svom mužu. On je tada u vatrenom obračnu, koji se tada dogodio u Ukrajini, odvratila naadače od njihove namjer dsa likvidiraju navondog vođu ovog klana.

Tko je 'prva dama' kavačkog klana: Tamara Zvicer preživjela pokušaj  ubojstva, spasila muža | 24sata
Inače Tamara je crnogorskoj policiji poznata već odavno. Zbog pokušaja njenog ubistva 2016. godine, osumnjičen je bio Jovan Vukotić, koji je inače visokorangirani pripadnik “kavačkog klana”. On je kasnije policiji dostavio video snimke i putne isprave , koje su mu služile kao alibi da tog 23. maja, nije bio u Kotoru, već u Sloveniji. To joj nije bio jedini susret sa policijom. Naime, ona je 2019. godine pokrenula parnični postupak protiv kotorske policije u kojem je tražila da joj se vrate tehnički uređaji koji nisu bili predmet krivičnog postupka, a koji su oduzeti prilikom pretresa kuće Radoja Zvicera. Još tada, policija je njenog supruga označila kao vođu “kavačkog” klana.

Na Jahorini boravi i supruga vođe kavačkog klana: Tamara Zvicer razlog  dolaska uhapšenih škaljaraca? | Tuzlanski.ba
Ranije, tokom 2018. godine, Tamara se dovodila u ljubavnu vezu sa šefom obezbjeđenja njenog supruga Aleksandra Đurišića, a ovaj detalj posebno šo*ira. Prema tadašnjem pisanju medija, navodno postoje audio snimci koji dokazuju da supruga vođe “kavačkog klana” ima aferu sa Đurišićem. Na svim snimcima Đurišić sa suprugom svog šefa šapuće tokom razgovora, a u jednom od njih, Tamara Zvicer mu kaže:

Ko je prva dama "kavačkog klana": Tamara Zvicer preživjela pokušaj ubistva,  stigla i muža spasiti likvidacije

“Oči moje, ljubavice moja! Pa, nek slušaju da imam ljubavnika.”

Kako piše crnogorski “Dan”, nesumnjivo je da je u ovom snimku objavljen deo tajni o ovom klanu koji njima suprotstavljena grupa, škaljarski klan, zna i za šta poseduje dokaze još iz perioda kada su djelovali kao jedna kriminalna organizacija. Istražitelji vjeruju da je snimak dostavljen iz regiona i ne isključuju mogućnost da je “doturen” iz suparničkog škaljarskog klana.

Preporučujemo