Prije 15 godina, sudbina je spojila Filipa Pata i kantautoricu Leontinu Vukomanović, kada je Filip nenamjerno zakoračio u njen život. Tada je Leontina nedavno okončala svoju vezu s pjevačem Željkom Joksimovićem, a mnogi su mislili da je prolazila kroz emocionalno krhko razdoblje. Iako Leontina nije davala izjave o svojim emotivnim turbulencijama, Filipova prisutnost i briga nisu ostali neprimijećeni. Na kraju, ta prijateljstva je izraslo u nešto više, i Filip je uspio osvojiti srce ove pjevačice iz Požarevca.

Godine 2009., ovaj glazbeni duo tajno je stupio u brak. Zanimljivo je da je pop zvijezda Milica Mitrović bila kuma na njihovoj svadbi. Nažalost, njihova ljubav nije potrajala, i njihov brak se ubrzo raspao. Jedina trajna veza koja je ostala iz tog perioda je njihova kćerka Lucija, koju zajedno odgajaju. Njihova prošla veza sada je manje važna, osim što su zajedno posvećeni odgoju svoje djevojčice.

Tijekom gostovanja u televizijskom programu, Leontina je otkrila da ima nježan pristup roditeljstvu, za razliku od Filipa koji je nešto stroži. Naglasila je da majčinska priroda čini da je osjetljivija kada je riječ o njihovoj kćeri. Lucija, čini se, uspijeva testirati njene emocionalne granice i izazvati duboke osjećaje u njoj. Lucija je dobila mnogo pohvala zbog svoje izvanredne pristojnosti i zapažene promjene u ponašanju u prisustvu svog oca.

Čini se da Filip, bivši suprug Leontine Vukomanović, i dalje drži određeni kodeks ponašanja, a to odražava i njihova kćerka. Leontina je objasnila da oboje dijele zajedničko poštovanje prema obrazovanju i ne ometaju se u tome, unatoč razlikama u njihovim pristupima. Trenutno surađuju i slažu se po tom pitanju, iako njihovi odnosi nisu ostali baš u najboljem stanju.

Preporučujemo