Ćerka jedne od najlepših žena sveta, Monike Beluči, neprestano niza uspehe dok se u isto vreme ostavljena očeva ljubavnica bori da pronađe svoje mesto u svetu mode. Kolo sreće brzo se okreće, a tu istinu najbolje je iskusila Tina Kunaki, bivša supruga Vensana Kasela. Nekada na “krovu sveta,” radila je za najprestižnije brendove, pozirala za naslovnice vodećih časopisa, da bi zatim sve to izgubila razvodom od glumca.

Priče o njenom životu ukazuju na istinu jer je Tina postepeno smanjivala angažmane, često se šuškalo da je gotovo “moli za hleb,” jer je nijedan brend nije želeo sarađivati s njom iz poštovanja prema Kaselu. Njen bivši suprug dodatno joj je otežao situaciju kada je postao aktivan u svetu mode, prisustvujući revijama znajući da njegova bivša supruga neće doći ako je on prisutan, čime joj je uskraćena mogućnost ostvarivanja poslovnih saradnji. Nedavno se čini da se Tina ipak izvukla i uspela “ubosti” nekoliko većih poslova, ali mnogi primećuju da je gotovo preko noći ostarila, a osmeh koji je nekada krasio njeno lice sada je nestao.

Dugo se smatralo da je Tina slavila što je bila s Vensanom Kaselom, kojeg je praktično “ukrala” Moniki. Međutim, ljubav s najlepšom ženom sveta je propala. Tina je bila veoma mlada kada se udala za 31 godinu starijeg glumca, i brzo je dobila ćerku, što može objasniti njenu želju za izlascima i provodom. To nije bilo po volji Vensanu, koji ju je napustio, brišući sve zajedničke fotografije. Nakon razvoda, Tina je prošla kroz teške trenutke, a ono što joj je nekada davala prošlost sada je pripalo njegovoj novoj devojci Nari Baptisti.

Vensan nije bio jedini koji je pridavao gorčinu Tini. I njegova ćerka Deva, iz dana u dan, gradi svoje mesto pod suncem. Oni koji su sumnjali u nju sada ćute jer mlada manekenka potvrđuje svoj uspeh projektom za projektom. Već je bila lice brenda D&G, šetala pistama za velike brendove poput Diora i ponosno stajala na naslovnicama magazina kao što su Vogue i Elle. Nedavno je i Monika Beluči, njena majka, podelila naslovnicu za V Magazine, što je izazvalo oduševljenje. Deva se transformiše poput kameleona, dok pratioci primete da Tina, kako kažu, “ima samo jedan te isti izraz lica” i da je “lepa ali prazna.”

I pre nekoliko meseci, na Nedelji mode, Deva je privlačila poglede svojom odmerenom elegancijom. Nema sumnje da će ova mlada devojka nastaviti nižući uspehe, bez obzira na mišljenje njene bivše maćehe. Za više slika Devine transformacije, pogledajte galeriju u nastavku.

Preporučujemo