Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević su punili strane svih medija kada su otkrili da su u emotivnoj vezi, a ni sada nakon nekoliko godina, pažnja za njihov privatni život ne jenjava. Tako često možemo da pročitamo o njihovim putovanjima, zajedničkm trenucia, ali i imamo priliku vidjeti predivne slike ovog mladog para i njihove djece. Velika želja ovog mladog fudbaletra je bila da s ekao mlad ostvari u ulozi roditelja. Ta želja mu se ispunila 2019. godine. Inače prvi sin Luke Jovića, David kojeg je dobio iz veze sa svojom bivšom partnericom Anđelom Manitašević presladak je dječak neodoljivog osmijeha.

<p>Prvi sin Luke Jovića neodoljiv je mališan</p>

Osim tog što je u braku sa Sofijom Milošević doobio još dva sina, Luka je veoma posvećen i brižan otac te svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim sinom Davidom, a osim neizmjerne ljubavi i pažnje koje mu pruža kao i svaki roditelj, tu su također i skupocijeni pokloni i putovanja kojima se svako dijete raduje, što nije ništa neočekivano.

<p>Prvi sin Luke Jovića neodoljiv je mališan</p>
Lukina sadašnja supruga Sofija  takođe se potrudila da sa Davidom izgradi veoma lijep odnos, pa kako manekenka nerijetko preko svojih društvenih mreža djeli emotivne trenutke sa svojom djecom, prvi sin Luke Jovića takođe često krasi njen “Instagram” nalog.

<p>Prvi sin Luke Jovića neodoljiv je mališan</p>
Ova brojna porodica primjer je sloge, ljubavi i razumevanja, a i roditelji se trude da djeci usade prave vrijednosti čemu svjedoče i brojne fotografije Lukinih nasljednika koje je David divno prihvatio, a ako e suditi po fotografijama koje on objavljuje veoma je brižan i prema sestrici koju mu je nedavno podarila mama Anđela.

Preporučujemo