Kada su u pitanju rijaliti programi oni su postali mnogo popularni u poslednje vreme i oni imaju jako veliku gledanost, a neke osobe koje učestvuju u njima su postala i više nego poznate i stekle su status selebritija iako se uz nekoliko retkih iznimki radi o osobama koje nemju nikakvog morala ali ni kvaliteta po kojima bi bili cenjeni.

Tako je jedna od onih koja je sasvim sigurno po skandalima koje je napravila ali i dalje ih pravi, podigla sebi popularnost jeste Miljana Kulić koja je čak i ostala u drugom stanju u rijalitiju da bi nakon poroda i njen sin Željko bio smešten u imanje na Šimanovcima, ali je nakon što je služba za socijalni rad počela da se interesuje za ovaj slučaj Miljanina majka Marja je zajedno sa svojim unukom napustila rijaliti program.

Miljana je neko ko ne vodi računa o sebi nikako a kamoli o svom detetu i jako retko ga i viđa a sada je sa svojim novim dečkom Bebicom koji je također ušao u Zadrugu ali se tamo vrlo kratko zadržao pošto su oboje nakonm napada voditelja Milana Miloševića izbačeni, ipak odlučila da Željku posveti malo pažnje. Par je otišao u Niš i malog Željka su vodili po igraonicama, i ispunjavali mu svaku želju koju je imao a na dečaku se moglo videti da je sretan i zadovoljan što je njegovba mama sa njim.

Međutim, ono što je mnohge šokiralo jeste to što su oni dete u auto i bez sedalice i bez pojada stavili, a Miljana mu je ruke dala telefon da se igra. Mališan se u toku vožnje na krivinama klatio mrežama i mnogi su je osudili što ne vodi računa o bezbednosti deteta.

Preporučujemo