U prvom redu tijekom značajnog događaja sjedili su roditelji Jelene Đoković, okruženi prisustvom svog zeta, najveće teniske zvijezde na svijetu, Novaka Đokovića. Naime, u Beogradu je pred brojnom publikom održano inspirativno predavanje Gabora Matea, istaknutog psihoterapeuta i stručnjaka za dječji razvoj, koji uživa veliko poštovanje diljem mađarsko-kanadskih zajednica.

Poznati par nije bio sam u tom redu, pridružili su im se i Jelenini roditelji. Ranije su kružile glasine o napetim odnosima između teniske zvijezde i njezina svekra, no slike snimljene tijekom ovog događaja jasno demantiraju takve zlonamjerne priče. Nakon što je manifestacija završila, Novak je srdačno pozdravio Miomira i Veru Ristić, srdačno ih zagrlio i poljubio pred publikom i mnogim fotoreporterima. Ovim gestom je nedvosmisleno pokazao da nema prostora za špekulacije o njihovim navodnim nesuglasicama i da su one netočne.

Iako su inače skloni privatnosti i izbjegavaju javno izlaganje, obitelj Ristić je napravila iznimku i prisustvovala ovom događaju. Jelenini roditelji beskrajno podržavaju svoju kćerku u svim njezinim nesvakidašnjim pristupima odgoju djece. Đokovići i Ristići su bili neformalno odjeveni jer su prisustvovali predavanju. Vera je odabrala bijelu košulju s prslukom u prugama, nosila je i pokrivalo za glavu, slično onima koje su nedavno postale njezin zaštitni znak. S druge strane, njihova kći je nosila narančastu majicu bez rukava i bijelu suknju u prugama. Muški članovi tima su se osjećali ugodno u sportskim odjevnim kombinacijama.

Preporučujemo